Beskrivning

Nu säljer jag min älskade vandringsväska som endast använts i ”små-resor” inom Sverige. Locket till väskan har några fläckar, som lär tas bort innan den skickas iväg. Annars är den som i nyskick. Den har massor med fickor och fästen, samt otroligt bekväm i båda axlarna och i ryggen.

Nypris: 2700kr

En avancerad ryggsäck för mellanlånga distanser. Passar till vandringar och resor, sommar som vinter. Förstklassig stabilitet och ventilerad komfort är ryggsäcken perfekt för vinterbruk med hund eller släde, eller för vandringar på sommaren. En ryggsäck för flera typer av användning, för dig som vill kombinera upplevelser och vardagsaktiviteter.
Lundhags Gneik-ryggsäckar är perfekta för vintervandring med sina enkla och effektiva fästen för hundkoppel eller släde. Här behövs inga ytterligare justeringar. Robusta spännen och hakar i aluminium och möjligheten att öka totalvolymen med ytterligare Lundhags-ryggsäckar. Stabil, homogen och extern ramsystem som tål tung last. Med handskvänliga dragkedjehandtag och fästen för vandringsstavar/isyxa är den här ryggsäcken otroligt allsidig.

Specifikationer:

34L
Styv och vridningsstabil aluminiumram.
Ventilation i ryggen via Air System.
Bärsystem i storlek RL (Normal-Lång: 48 cm).
Justering av toppdragare.
Ergonomiska axelremmar för maximal bekvämlighet.
D-ringar på axelremmar som fästpunkter.
Rörlig bröstrem.
Stl: Regular Short
Vikt: 1770 g
Mått: 53 x 32 x 19cm
Material: LPC ECO Ripstop 65% Polyester 35% Organic Cotton (FC Free DWR) 231 g/m2 PU-coating >1.500 mm, ECO Polyester 100% Polyester Bluesign (FC Free DWR) 300 g/m2 PU-coating >1.500 mm, ECO Liner 200D Poly Oxford 100% Bluesign Polyester (FC FREE DWR) 120 g/m2 PU-coating >1.000 mm

Objektnr 631402458

Visningar 241

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 13:46

Lundhags- Gneik 34 RS

Slutpris

|

1 230 kr

Auktionen är avslutad

DMPoolM vann auktionen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?