Beskrivning

LIFESYSTEMS PLASMA LIGHTER

Rek butikspris: 300 kr

Lev art nr: LS42250

Lifesystems kärnuppgift är att skydda äventyrare och upptäcktsresande mot naturens element. Ständig forskning, regelbunden produktöversyn och vetenskaplig innovation har hållit Lifesystems produkter i spetsen för hälsoskydd inom outdoor och resa i över 20 år. Kompromisslösa värderingar inom kvalitet och prestanda är inbyggda i varje Lifesystemsprodukt. Oavsett om du njuter av att se olika kulturer genom att resa världen över, eller om du förbereder dig för nästa expedition, så ska din hälsa och säkerhet aldrig tas för givet. Syftet med Lifesystems är att ge det grundläggande skydd som du behöver.

Elektrisk innovativ tändare som laddas med USB.

Lifesystem går i vanlig ordning i breshen när det gäller innovativa produkter. Denna lätta och hållbara plasmatändare gör det möjligit att snabb och enkelt tända allt från lägereldar, gasspisar till grillar. Det är också vindtätt eftersom det inte finns någon låga och aldrig behövs bränsle.

Tändaren använder elektricitet och speciella spolar för att generera plasmabågar för att antända de material som krävs. Djupare än så har vi inte in gävt ner oss i det tekniska, men vi konstaterar att driften av denna tändare i jämförelse med en bränsledriven är som paralellen att jämföra en elbil med en diesel över tid. Vi har testat den och den både fungerar bra och känns mycket gedigen i konstruktion. Med den medföljande USB-kabeln kan tändaren laddas från vilken standard USB-port som helst.

Specifikation:
  • Teknik: Plasma Arc Beam

  • Gnista med en knapptryckning

  • Teleskopisk design

  • USB-ladningsbar

  • USB kabel ingår

  • Vikt: 118 gram

  • Mått (ihopfälld): 94 x 34 x 15 mm

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599682943

Visningar 419

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LIFESYSTEMS PLASMA LIGHTER, elektrisk tändare som laddas via usb

Pris

269 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 450 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?