Beskrivning

PRIMUS MIMER STOVE (Gas ingår ej!)

Rek butikspris: 800 kr

Det första Primusköket tillverkades 1892 av J.V. Svensons Fotogenköksfabrik. Ordet Primuskök blev med tiden ett begrepp för alla fotogenkök/gaskök som tillverkades, oavsett tillverkare. Mer än hundra år senare har Primus ett breddat sortiment och står varumärket står fortfarande för mycket hög kvalité och innovation.

Klassiskt campingkök med brännare, kastruller och stekpanna i robust och slitstarkt utförande. Lika lämpligt för camping som för prepping.

Mimer Kit är ett klassiskt campingkök med allt som behövs för matlagning åt hela familjen vid utflykter och vandringar. Mimer stove Kit II innehållan det du behöver för att koka vatten och tillaga mat. Kärlstöden ger vindskydd för lågan. Mimer Kit innehåller Mimer Stove och Classic Set (två aluminiumkastruller 1,7 och 2,1 liter, stekpanna och griptång. Gas ingår ej.

Det här robusta brännaren är inte den lättaste på marknaden, men förmodligen den mest robusta och tåligaste toppmonterade brännaren, helt utan rörliga tunna delar som kan gå sönder! Brännaren fästes enkelt på gasbehållaren och är redo för matlagning på nolltid. Fyra kärlstöd skyddar den breda lågan från vind, vilket är perfekt för olika typer av kokkärl och matlagning åt upp till tre personer. Mimer Stove levererar 2800W och kokar en liter vatten på mindre än fyra minuter.

När den lagade maten är avnjuten packas hela campingköket smidigt ihop i den stora kastrullen. Levereras med en förvaringspåse i slitstark nylon som rymmer hela köket, inklusive kastruller och stekpanna.

Rekommendationer:

(Vi rekommenderar att man köper till primus benstöd (99 kr i vår butik) så står gasbehållaren stadigare, vilket underlättar matlagningen mycket.)

Detta ingår:

- 1 st Mimer stove brännare
- 2 st Kastruller i anodiserad aluminium (1,7L och 2.0L) som packas i varandra
- 1 st Stekpanna ( fungerar även som lock) i keramisk non-stick
- 1 st Griptång till kastruller och stekpanna
- 1 st Förvaringspåse i slitstark nylon

Specifikation:
  • Vikt: 746 gram
  • Effekt: 2800 W

  • Bränsle: Gas (ingår ej)
  • Beräknad kapacitet: 1-3 personer
  • Tändning: manuell
  • Höjd 98 mm
  • Djup 205 mm
  • Utvecklat i Sverige, tillverkat i Europa

Viktigt att tänka på:

Detta gasolkök är framtagen för utomhusbruk och är inte utrustad med automatisk syrgaskontroll som automatiskt kontrollerar och stänger av köket innan nivån av CO2 eller CO blir för hög. Därför ska man använda den utomhus eller i mycket välventilerade utrymmen i en krissituation.
Ställ Primus Mimer Duo Stove på ett obrännbart, tåligt underlag. Inte under köksfläkten. Lämna inte värmaren obemannad. Om lågan blåses ut, måste du stänga av gasoltillförseln direkt.
Tänk också på att inte använda för stora kärl, då det lätt bli instabilt. Använd dina minsta kastruller och grytor.

(sökord: primus gaskök prepping, kök prepping gaskök , primus mimer stove , primus mimer gaskök )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 629015534

Visningar 246

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PRIMUS MIMER STOVE KIT II , gaskök med kastruller

Pris

590 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 436 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?