Beskrivning

Perfect till Caming eller Picknick! Tallrikar, muggar och bestick i färgranna färger. Hårdplast. Observera att det inte är ett komplett set på fyra. Det är 3 muggar i gult/grönt/orange. 4 st mattallrikar i gult/blått/grönt/gult. 4 st gafflar i gult/grönt/blått/orange och 3 st skedar i grönt/blått/orange. 3 st knivar i gult/grönt/blått. Tallrikarna har en diameter på ca 25 cm. Muggarna är ca 10 cm höga och ca 8 cm i diameter. Skedarna är ca 15 cm långa. Knivarna är ca 18 cm långa och gafflarna ca 17 cm långa. Made in China. De är använda och rivmärken i tallrikarna finns och det har blivit nåt med färgen på muggarna. Nåt med plasten att göra. Blir nåt vitaktigt på dom efter disk. Det gäller särskilt den oranga muggen. Se bild. Men klart bruksdugliga och de färggranna färgerna lockar fram aptiten.

Vi eldar i huset och alla varor och dess förpackningar förvaras i annat rum, men trots det så finns det inga garantier för att det inte följer med rök os.

Efter avslutad auktion skickar Tradera ut vinnarmail. Vinnaren står för frakten och jag ansvarar inte för fraktombudets ev slarv. Samfraktar. Vid frågor vänligen skicka meddelande. Lycka till!

Objektnr 634842793

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 13:10

Camping/Picknick. Tallrikar/Muggar & Bestick i hårdplast.

Utropspris

|0 Bud

100 kr

Slutar om

Rockolga1

Torsby, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

1 655 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?