Beskrivning

GASOLBRÄNNARE GB74 inklusive fodral

Rek butikspris: 700 kr

Trangias art. nr: 742527

Vikt: 230 gram

Med GB74 får du det bästa från två världar till ditt befintliga Trangiakök:

  • Gasolens ökade energinnehåll, effekt och eliminerad nedsotning av kokärl.
  • Trangias effekthöjande och bränslebesparande vindskydd som fungerar som värmealstrande reflektor. (ingår ej)

Trangia Gasolbrännare höjer effekten i ditt trangiakök avsevärt. Högre effekt=snabbare koktid. Du slipper blaska med sprit och gas, har väsentligt mycket högre energiinnehåll per viktenhet, vilket sparar vikten i din packning. Ett stort plus är även att gas inte sotar ner kokärlen så som flytande bränsle lätt gör.

Vad ska man då med T-sprit till undrar du då kanske!? Bra fråga, och vi tror svaret är att gammal är äldst och mest beprövad och att det därför alltid kommer finnas en efterfrågan på spritkök. Enda fördelen vi kan se är att tillgängligheten på T-sprit är större om den tar slut på avlägsen plats.

Brännaren passar i samma hål som den traditionella spritbrännaren. Har du ett äldre kök kan du få fila upp hålet lite i det undre vindskyddet. Brännaren har en bågformad förvärmningsdel så att gasen förvärms innan den förångas. Gasslangen är stålvajerskyddad och htr ett manuellt vred vid infästningen mot gasbehållaren. Passar standardnormen för gasbehållare och kök som används av alla aktörer på marknaden; Primus, Optimus, MSR, Biltema etc.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 560146373

Visningar 2 329

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TRANGIA GASOLBRÄNNARE GB74 ink fodral, gasolbrännare Trangiakök

Pris

549 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 418 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?