Beskrivning

SILVA EXCEED 4XT (2022)

Rek butikspris: 3800 kr

Träningspannlampan för dig med högsta krav låg vikt, prestanda och batteristyrka! Extremt kompakt med kraftfullt USB-uppladdningsbart batteri (10.4 Ah )

Exceed 4XT är en av de mest kraftfulla lamporna från Silva, både när det kommer till ljusstyrka och batteriets brinntid. Exceed 4XT har har ett 10.5 Ah batteri för maximal brinntid och inkluderar sex tillbehör för ökad komfort möjligheter till användning. Bland annat så ingår ett nyutvecklat, stabilt lampfäste för cykelstyret. Kombinationen av många tillbehör och det kraftfulla batteriet gör Exceed 4 XT till ett perfekt val för mountainbike, längdskidåkning, turskidåkning och längre träningspass i krävande terräng och väder. Det uppladdningsbara batteriet på 10.4 Ah är det kraftigaste i Silvas sortiment med längst brinntid. Batteriet gör det möjligt att vara ute under lång tid och rekommenderas arr förvaras i ryggsäcken eller fickan med hjälp av medföljande förlängningskabeln. Medföljande velcrorem används för att fästa batteriet på cykelramen. En batterindikator hjälper till att hålla koll på batterinivån före och efter din aktivitet. Det finns också en indikator som varnar för låg batterinivå samt ett reservläge som automatiskt justerar ljuset och ger 30 minuters garanterat ljus så att du hinner vända hemåt i tid och slipper överaskas av mörker.

Låg vikt är en förutsättning när du vill ta träningen till nästa nivå. Med den här flexibla pannlampan kan du optimera vikten efter dina behov. Den ergonomiskt utfortmade nackplattan gör att batteriet sitter stadigt på baksidan av huvudet, men kan även lossas och ersättas av den bakre kabelhållaren. Detta gör att du kan bära batteriet i fickan för att minska tyngden på huvudet och hålla pannlampan avskalad och enkel. Det breda, delvis gummerade pannbandet och den ergonomiska nackplattan, säkerställer att pannlampan sitter där den ska med en bekväm passform även under långa och krävande träningspass. Pannbandet är utformat för att kunna träs på hjälmen genom att ta loss den från nackplattan, vilket gör att du kan använda antingen det medföljande hjälmfästet, eller nenkelt sätta fast pannlampan på hjälmen och ge dig ut. Om du önskar montera lampan på cykelstyret kan du även använda det medföljande robusta cykelfästet och använda pannlampan som cykellampa för mountainbike eller lansvägscykling. Fästet passar cykelstyren med en diameter på mellan 22-35 mm.

Exceed 4XT har Silva Intelligent Light® som optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig. Detta resulterar i mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre balans och större trygghet och hjälper dig att maximera fart och prestera bättre. Den smarta ljustekniken Silva Flow Light optimerar ljuset ett yttterligare steg och anpassar ljusbilden till din aktivitet. Genom att vinkla ljuset neråt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt/uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter i ett högre tempo. Super Low-läget (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar genom att minska batteriförbrukningen när du inte är i behov av full ljusstyrka, lämpligt för tex ttopptursskidåkning där du kan använda det låga ljusläget när du går uppför berget, och på så vis spara på batteriets brinntid. Exceed 4XT har också ett maxat boost-läge på 2300 lumen som ger ett extra kraftfullt ljus vid aktiviteter så som tex utförsåkning, där bra sikt krävs.

5 tillbehör som ingår:

  • Hjälmfäste som är designad för de flesta hjälmar och fästs med tålig 3M-tejp

  • Fäste för cykelstyret med snabblås och som passar styren med en dimension mellan 22-35 mm.

  • Förlängningssladd så att du kan ha batteriet i din ryggsäck eller ficka

  • Kabelguider som håller ordning på förlängningssladden

  • Velcrorem som håller batteriet på plats på din cykelram

Specifikation:

  • Lumen (Boost/Max/Med/Min): 2300 / 2000 / 1000 / 80

  • Räckvidd (Max/Med/Min): 220 m / 120 m / 40 m

  • LED typ: 3 x High power LEDs

  • Brinntid +20 ºC (Max/Med/Min): 13 h / 19 h / 63 h

  • Brinntid -5 ºC (Max/Med/Min): 4 h / 10 h / 63 h

  • Batteri: Li-Ion 7,4 V 10,5 Ah - med batteriindikator

  • Vikt (pannlampa med batteri): 459 g

  • Vikt (batteri): 330 g

  • Laddningstid: 10 h

  • Laddningstyp: USB

  • IP klass: IPX5 - - Står emot tuffare regnoväder

  • Silva Intelligent Light® - Unik kombination av en bred ljusbild nära dig och en lång, smalare ljusbild för sikt framåt

  • Silva Flow Light - Justera ljusbilden efter olika aktivitete

  • Boost mode (2300 Lumen) - Extra kraftfullt ljus vid aktiviteter som kräver bättre sikt


sökord: silva pannlampa uppladdningsbar , uppladdningsbar pannlampa premium , uppladdningsbar pannlampa silva , silva pannlampa mountainbike , silva pannlampa terränlöpning , silva pannlampa längdskidåkning , silva pannlampa topptursskidåkning , silva pannlampa orientering

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599680070

Visningar 423

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SILVA EXCEED 4XT (10.4 Ah batteri)

Pris

2 590 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 433 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?