Beskrivning

6|

Tillagt i objektsbeskrivningen 5 maj 10:50

Obs! Läs hela annonsen. Processorn är otestad och jag kan därför inte garantera skick utöver utseende. Den testades sist för 3 år sedan då den funkade felfritt.

Använts ihop i en tidigare build med ett MSI B450 Tomahawk Max II moderkort, men moderkortet dog helt oväntat efter ett års användning - jag kunde inte längre nå biosen och fick returnera moderkortet. Sedan dess har denna CPUn bara legat i en låda tillsammans med kylaren och jag har bytt till intel.

Kylaren verkar sakna några accessoarer, men det är inget jag kan bekräfta då jag själv köpte den begagnad och inte är så insatt i be quiet!s produktlinjer.

Utseendemässigt verkar CPUn i fint skick och den har inga böjda pins. Även rengjord från kylpasta så gott jag kunnat. Den har dock lite repor på ovansidan, men dessa påverkar inte prestandan då själva processorn ligger längre in metallagret. Dessa repor fylls ut av kylpasta när du monterar en kylare uppepå.

Några kylflänsar på kylaren är lite böjda se bild, men det är inget som påverkar själva prestandan på kylaren heller så vitt jag har förstått. Dessa borde även gå att böja tillbaka. (Fick kylaren i detta skick)

Observera att jag inte kan testa varken CPUn eller kylaren då jag saknar ett AMD-kompatibelt moderkort och fästningsaccessoarerna till kylaren.

Jag kan dock inte tänka mig att något utav de två skulle vara icke-funktionella med tanke på att det fungerade felfritt för ca 3 år sedan och endast har legat i samma låda sedan dess.

Emballeras väl och omsorgsfullt. Allting packas i kylarens originalbox (bubbelplast runt processorn) och därefter i en annan box.

Har ni några ytterligare frågor eller funderingar så hör av er! Jag svarar så fort jag kan. :)

Allt gott!
/Alle

Objektnr 632055937

Visningar 377

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 13:20

[Ryzen 5 3600] & [be quiet! Pure Rock Slim 2]

Slutpris

|

520 kr

Auktionen är avslutad

Joakimee3 vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?