Beskrivning

Mixpack av Traderas fraktpåsar med storlekarna S, M och L. 10 st av varje storlek, totalt 30 st. Smarta och smidiga påsar med brett användningsområde. Lagom för kläder, böcker mindre inredningsdetaljer osv. Påsarna har dubbla förseglingstejper och går därför att återanvända. De består av minst 80 % återvunnen PE-plast och är tillverkad i EU av 100 % förnybar energi.

Storlek S (10 st): 18x23 cm.

Storlek M (10 st): 25x42 cm med 7 cm handtag.

Storlek L (10 st): 38x59 cm med 7 cm handtag.

Kostnad för porto tillkommer när du skickar med Traderas fraktpåse. För denna produkt tipsar vi om vårt integrerade fraktalternativ Spårbart med DB Schenker för att ta del av rabatterat fraktpris.

Leverans:

Vi packar beställningar varje helgfri vardag och din beställning skickas senast nästa vardag. Paket upp till 500 g levereras till din brevlåda med PostNord. Tyngre paket levereras till närmaste ombud med DB Schenker. Vi samfraktar och du betalar då endast frakt för den vara i ordern med högst fraktpris (49 kr).

Ångerrätt:

Du kan enligt distansavtalslagen ångra ditt köp i upp till 14 dagar efter mottagen vara. Mer information om vår returhantering hittar du under Info i vår butik.

Objektnr 622835093

Visningar 1 531

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mixpack fraktpåsar S, M, L

Pris

139 kr

Tradera Shop

Linköping, Sverige

4.9

Tradera Shop

Företag

Toppsäljare

4 240 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?