Beskrivning

Ny i plomberad förpackning! (Se sista bilden)

TWS-funktionen gör att man kan ansluta 2st samtidigt.

Har inbyggt batteri men går även att använda via den medföljande strömadaptern.

I förpackningen:
1x högtalare
1x fjärrkontroll (inkl batteri)
1x mikrofon (inkl batteri)
1x strömadapter
1x manual

Har inbyggd FM-RADIO

[8 "Super Subwoofer] – Detta PA-system är utrustat med en 8-tums subwoofer av högtäta, kraftfulla magneter och en 3,5 tums horn diskant med snabb frekvenssvarg, vilket gör basen chockerande och kraftfull, mellanintervallet Ljudet är klart och transparent och rikt. Det förlustfria svarta nylontyget kan effektivt skydda högtalaren och dämpningen av ljudkvaliteten

[Kristall UHF-mikrofon] -UHF-mikrofonen i denna karaoke-maskin använder den nya dynamiska cirkulärutjämningsteknologin och det integrerade U-segmentet digitalchip. De är känsliga för att absorbera tonen och skära av störningarna, vilket gör tonen renare och mjukare.

[TWS & Bluetooth-anslutning] – Inbyggt Bluetooth-chip, förbättrar stabiliteten för trådlös överföring och är kompatibel med en mängd olika Bluetooth-enheter så att du kan njuta av rörlig musik när som helst. Slå på TWS-funktionen, anslut samma modell av GEYGUY PA-högtalare som stereospelare för att skapa en uppslukande upplevelse.

[LINE IN] – Stöder ljudkälla ingång för flera enheter med fjärrkontroll. Kan parkopplas med stativ för att lyfta ljudkällan så att den ligger nära höjden av den mänskliga rösten, ljudet blir tydligare och bättre.

[Högkvalitativ förslutning] – Det tjocka skalet av höghållfast ABS är starkt och hållbart och minskar effektivt buller. Med vagn och dragrem, bärbar när du är på språng, perfekt för bistros, gatuföreställningar, karaoke etc.

Fraktkostnaden är beräknad på minsta möjliga vikt och jag tar inget extra för packning av paketet.

Betalas inom 1 dag om inget annat är överenskommet.

Objektnr 632736077

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 21:09

NY karaoke-maskin karaokesystem trådlös mikrofon Bluetooth högtalare TWS

Pris

899 kr

TRANC3BLAST

Staffanstorp , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 472 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?