Beskrivning

KUBIK FREE är en prisbelönad, elegant och synnerligen välljudande trådlös högtalare från danska DALI. Den är utformad för att kunna användas i en uppsjö olika situationer. Använd den som fristående trådlös Bluetooth-högtalare, som TV-högtalare av hög kvalitet, eller tillsammans med KUBIK XTRA via en kabel som ett seriöst alternativ till en traditionell stereo med separata högtalare.

Tack vare de många anslutningsalternativen kan du alltid spela musik på KUBIK FREE. Du kan också med fördel kombinera den med en trådlös musikspelare från exempelvis Sonos eller Bluesound som kopplas till den optiska ingången. Då har du all musik i hela världen inom räckhåll. Och om du är i sommarstugan eller någon annan plats där du inte har något trådlöst Wi-Fi-nätverk så spelar du helt enkelt musik direkt från smartmobilen eller surfplattan.

Det vi säljer är 1 st Dali Kubik FREE och 1 st Dali Kubik XTRA. Anslutningssladd (mellan högtalarna) och fjärrkontroll ingår ej. Testade och låter fantastiskt. En mindre skada i tyget på båda högtalarna. Totalvikt ca 8 kg.

Objektnr 628858303

Visningar 487

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 1 maj 23:17

Dali Kubik FREE + Kubik XTRA - prisbelönad dansk hifi i audiofilklass!

Pris

1 995 kr
Annonsen är avslutad

Aterbruket_i_Karlstad

Deje, Sverige

4.8

Aterbruket_i_Karlstad

Företag

Toppsäljare

243 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?