Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 10 maj 13:36

Inköpt hos ditur.se 26 feb. 2024. Kvitto finns. Produkttext Pre-owned men klockan är ny och aldrig används. Ditur 2 års garanti för produkten från inköpsdatum. Garmin tre (3) års garanti på samtliga produkter köpta i Sverige med kvittokopia.

fenix® 7 Pro – Sapphire Solar Edition Titan med kastanjefärgat läderarmband.
47 mm
Ny endast uppackad inomhus.
Skickas med postnord rek Försäkrad upp till 10 000 SEK. Vid betalningsmedel 5 000 SEK. kg (183 kr).

1 st klocka
1 st armband läder
1 st armband silikon
1 st laddkabel
1 emballage

Utforska varje timme av ditt liv med Garmin Fenix 7 Pro - den avancerade smartklockan som tar träning, hälsa och äventyr till en helt ny nivå. Med en imponerande uppsättning funktioner, lång batteritid och en tålig konstruktion är Fenix 7 Pro din ultimata följeslagare dygnet runt.

Fenix 7 Pro ger dig enastående batteritid med solenergiladdning och Power Sapphire™-lins. Med upp till 22 dagar i smartwatchläge och upp till 73 timmar i GPS-läge med solenergiladdning kan du vara säker på att klockan håller igång under dina mest krävande träningspass och äventyr.

Klockan är utrustad med en inbyggd LED-ficklampa som ger dig bättre synlighet och säkerhet under träning i mörker. Med olika ljusstyrkor och ett rött säkerhetsljus kan du anpassa belysningen efter dina behov och till och med matcha din löpkadens för optimal prestation.

Fenix 7 Pro har avancerade träningsfunktioner som Backpoäng och Uthållighetspoäng för att hjälpa dig att mäta och förbättra din prestation över tid. Med Backpoäng kan du mäta din löpstyrka i branta stigningar och löpningsuthållighet i långa stigningar, medan Uthållighetspoäng ger en helhetsbild av din konditionsutveckling.

Den robusta konstruktionen av Fenix 7 Pro inkluderar en reptålig 1,3-tums safirskärm med solenergiladdning, responsiv pekskärm och traditionella knappar. Med en 47 mm fiberförstärkt polymerboett med stålinfattning och bakre skydd uppfyller klockan amerikanska militärstandarder för värme, stötar och vattentålighet.

Hälsa och träningsdata ska vara enkla att tolka och ge användbar information. Fenix 7 Pro ger dig en anpassningsbar morgonrapport varje dag och visar en daglig sammanfattning av din hälsa och välbefinnande. Med träningsberedskap samlar klockan in olika hälsovärden för att hjälpa dig maximera träningens effektivitet och återhämtning, samt förhindra överträning.

Du kan också dra nytta av funktioner som förutspår tävlingstider visuellt, ger tempovägledning med PacePro™ baserat på GPS och visar realtidsinformation om stigningar med ClimbPro. Fenix 7 Pro hjälper dig att optimera din träning och tävlingsstrategi.

Förutom att vara en utmärkt träningsklocka erbjuder Fenix 7 Pro också funktioner som pulsmätning vid handleden, mätning av blodets syremättnad, sömnregistrering, stressövervakning och energiövervakning med Body Battery™. Du kan också njuta av smarta funktioner som aviseringar, musikavspelning och trådlösa betalningar med Garmin Pay™.

Fenix 7 Pro är inte bara för löpare och träningsentusiaster - den har förinlästa aktivitetsprofiler för en mängd olika sporter och äventyr, inklusive surfing, längdskidåkning, golf och mycket mer. Klockan har också topografiska kartor över flera kontinenter, så att du enkelt kan navigera och utforska världen.

Sammanfattningsvis är Garmin Fenix 7 Pro den ultimata smartklockan för seriösa atleter och äventyrsälskare. Med sin omfattande funktionalitet, lång batteritid och robusta konstruktion kan du få ut det mesta av varje träningspass och äventyr. Ta kontroll över din träning, övervaka din hälsa och utforska världen med Garmin Fenix 7 Pro vid din sida.

Tillverkare Garmin
Modell Fenix 7 Pro
Dam / Herr Herrklocka
Glas Safir
Skärm AMOLED 1,3? 260 x 260 pixlar Pekskärm
Diameter 47 mm
Tjocklek 14,5 mm
Boett Fiberförstärkt Polymer, Titan
Boett färg Grå

Armband Läder + Extra armband i svart silikon
Armband färg Brunt läder, svart silikon
Armbands bredd 22 mm
Vattentät Ja
Klassifikation 10 BAR (bad/simning)
Urverk Smartwatch
Batteri Smartwatch: Upp till 18 dagar/22 dagar med solenergi Endast GPS: Upp till 57 timmar/73 timmar med solenergi Expedition GPS: Upp till 40 dagar/74 dagar med solenergi
Datum Ja
Dag Ja
Tidtagning Ja
Larm Ja
Belysning Ja
Andra tidszon Ja
Vikt 73 g

Objektnr 632338350

Visningar 2 044

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 20:35

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar 010-02777-30 * ny* läderarmband -silkonarmband

Slutpris

|

7 000 kr

Auktionen är avslutad

Kling92 vann auktionen

Crowdkilla

Östersund, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?