Beskrivning

Ett par oanvända hängslen som har legat något år och säljs därför som "begagnade". Själva hängslorna är riktigt coola med en hängsla i varje färg: neongult och neongrönt! Om inget annat så syns man på långt håll. Lika perfekt till vardags som till fest.

Hängslorna är 94 cm långa i normalläge (ej utdragna) och inklusive spännena. De är 3 cm breda. Har fått för mig att de är till barn, från ca 5 år upp till 10 år. Alternativt till en mindre och lite kortare vuxen. Såklart justerbara.

Överlag är de i fint skick med bra elasticitet. Eventuellt lite tröga när man ska få upp klämmorna eller så är det bara en fråga om teknik. Se gärna själv bilderna för att avgöra dess skick.

Och för den påhittige så kan de säkert även användas som lakansträckare, dvs. att hålla fast lakanet på undersidan av madrassen.

Vikt: 80 gram

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektnr 633126527

Visningar 42

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 11:16

Ett par coola hängslen i neonfärger med metallsnäppen, barn, färg

Utropspris

|0 Bud

17 kr

Auktionen avslutades utan bud

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

691 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?