Beskrivning

Smartwatch - FOREVIVE2 SB-330
. Upptäck Forever Forevive 2 smartwatch, som sticker ut med sitt starka metallfodral, moderna och rymliga batteri och många andra moderna funktioner.

Se mer, se bättre

. En skärm så stor som 1,4 tum i diameter, som visar en 2,5 D-bild, garanterar en skarp och hög kontrastvy av applikationsratten. Så att du kan se mer detaljer ... Även i starkt ljus.

Anpassa din appvy
. Vi har förberett massor av urtavlor och teman som du kan välja mellan. Så du kan snabbt och bekvämt anpassa din smartwatch till situationen och sticka ut i företaget.

. Oroa dig inte för att stänka din klocka
. IP68-standarden garanterar att smartwatchen är helt vattentät. Nu kan du säkert sänka ner eller stänka klockan utan rädsla för att skada den.

Kontrollera din puls bekvämt
. En av de många användbara funktionerna är den inbyggda pulsmätaren som aktivt övervakar din puls 24 timmar om dygnet. För att göra en faktisk mätning aktiverar du bara funktionen och sparar resultatet i databasen för att analysera dina resultat senare.

. Byt band när du vill
. Varje Forevive2-modell levereras med upp till två remmar ingår. En silikon för sportiga aktiviteter och en metall med en bekväm magnetlås, till exempel till affärsmöten.

Det är en uppsättning av två remmar. Analysera dina sportaktiviteter
. Full synkronisering av smartwatch med appen Forever Smart möjliggör kontinuerlig analys av sportaktiviteter. Nu kan du springa, klättra eller till exempel cykla och sedan kontrollera dina resultat i appen.

Kör i upp till 15 dagar, ladda på bara två timmar

. En toppmodern Realtek-chipset med ett intelligent strömhanteringssystem säkerställer klockans höga prestanda och upp till 15 dagars drift på en enda laddning. Den avancerade kraftmodulen garanterar en laddningstid på upp till 2 timmar för 200 mAh-batteriet.

Objektnr 634758562

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 jul 17:27

FOREVER Smartklocka ForeVive2 SB-330 Med Extra Rem - Silver

Pris

599 kr

Nailinice

Norrkoping, Sverige

4.8

Verifierad

Toppsäljare

346 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?