Beskrivning

NHL 16 XBOX ONE SVENSK UTGÅVA

NHL 16 har tagit mer intryck av fansens feedback än någonsin tidigare och levererar nya lagspelsmöjligheter, nya funktioner i de populäraste singleplayer-lägena, spännande gameplay-innovationer och en oöverträffad hockeykänsla.

Hockey är en sport som levandegörs via av en lagbaserad spelupplevelse. Alla spelare bidrar på isen med sin fart, skicklighet eller fysik, oavsett position och roll. Samla ihop några kompisar och kör lagspel online 6 mot 6, CoOp från soffan eller det omarbetade EA SPORTS Hockey League för att bevisa att skickliga individualister inte kan slå ett bra lag med rätt sammansättning.

Det spelar ingen roll om du vill luta dig tillbaka i direktörsfåtöljen som GM, om du vill leva ut dina proffsdrömmar på isen eller skapa det ultimata hockeylaget. NHL 16 levererar ett singleplayer-läge för alla typer av hockeyfans – var och ett med nya funktioner du aldrig tidigare sett eller upplevt i ett NHL-spel.

Det spelar heller ingen roll om du vill spela forward, back eller målvakt - NHL 16 levererar en balanserad spelupplevelse som gör att alla positioner på isen känns viktiga för lagets framgång. Med nya gameplay-innovationer för både det offensiva och defensiva spelet får spelarna verktygen att både göra mål och förhindra dem.

KOMPLETT I BOX

MAX 60KR I FRAKT VID KÖP AV FLERA PRODUKTER (SWEDEN ONLY)
Frakt med Schenker är spårbart försäkrat paket - Postnord är vanligt oförsäkrat brev

Skickar gärna fler bilder och information!
Alla spel är testade, rengjorda, spelen har nya batterier och skivor är vid behov slipade.
På begagnade produkter kan eventuella koder för nedladdning av extramaterial, online-spel och dylikt vara förbrukade.

INTERNATIONAL BUYERS ARE WELCOME.

Objektnr 607400494

Visningar 145

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NHL 16 XBOX ONE SVENSK UTGÅVA

Pris

99 kr

arkadnu

Furuvik, Sverige

5.0

arkadnu

Företag

Toppsäljare

3 427 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?