Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/4l9Z9vT2a-k

UTFORSKA. UPPTÄCK. SKAPA. TILLSAMMANS.

LEGO Worlds är en öppen miljö av procedurmässigt genererade världar helt gjorda av LEGO-klossar, som du fritt kan ändra och dynamiskt bygga ut med LEGO-modeller. Skapa allt du kan föreställa dig med en kloss i taget, eller använd storskaliga landskapsverktyg för att skapa enorma bergsmassiv och sätta ut tropiska öar i din värld. Lägg till förinställda strukturer för att bygga och skräddarsy världen efter ditt tycke. Utforska med helikoptrar, drakar, motorcyklar och till och med gorillor, och lås upp skatter som förbättrar ditt spel. Se dina skapelser komma till liv genom figurer och varelser som interagerar med dig och varandra på oväntade sätt. I LEGO Worlds är allting möjligt!

SKAPA OCH ANPASSA EN EGEN LEGO VÄRLD
Bygg vilken värld du vill med hjälp av det kloss för kloss-baserade redigeringsverktyget och prefabricerade LEGO® konstruktioner. Ändra terrängen snabbt och enkelt med terraformerande verktyg när du ska förvandla berg till slätter och hav till vulkaner. Välj vem du vill vara bland ett stort antal olika LEGO karaktärer med unika personligheter – allt från astronaut till zombie.

SPELA MED EN VÄN I DIN LEGO VÄRLD

Med det onlinebaserade läget för flera spelare kan två spelare utforska varandras världar, utmana varandra i tävlingar och visa upp skapelser.

Objektnr 631362593

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 21:16

LEGO Worlds Barnens val över Minecraft - Helt nytt till PS4 | Playstation 4!!!

Pris

227 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 338 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?