Beskrivning

Ett jättefint och välbevarat par i form av Barbapapa och Barbamama. De håller ett hjärta framför sig och håller varandras händer bakom ryggen. Utgiven av Jemini år 2010. Helt ny och fortfarande fäst i originalkartongen på 3 punkter. Perfekt som inredningsdetalj eller för att gosa med, vilket som är upp till dig!

Då objektet har legat nedpackat i några år har kartongen blivit något skev och fått en liten rivskada undertill. Förutom det är objektet i toppskick. Zooma gärna själv in på bilderna för att avgöra dess skick.

Tillverkat i bomull och plysch. Bör inte ges till alltför små barn.
Höjd på gosedjuren ca 18 cm, bredd ca 16 cm och djup ca 10 cm.

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektsnr 631089510

Visningar 147

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 12:25

Barbapapa & Barbamama med hjärta, kärlek, gosedjur, bedårande, inredning, love

Slutpris

|

99 kr

Auktionen är avslutad

kesson vann auktionen

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

677 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?