Beskrivning

Helt ny - lapparna kvar - Unikt plagg!
Denna vackra kimonon finns bara i 1 exemplar. Dekorativ mönster och härliga färger gör denna klänningen till något alldeles extra. Olika mönster/tryck som smälter vackert ihop som ett konstverk! Mjukt silkigt tyg som faller vackert, fickor på sidorna.
Tillverkat av Cofur Danmark med Vintage Silk Saris från Indien.

Material: Sari Silk (Vintage)
Färg: Multi
Storlek: One Size S/M
Längd: 117 cm
Runt byst ca. 105 cm
Nypris: 1395 kr

Ditt köp skickas till adressen som är registrerad hos Tradera. Vi skickar inga separata e-mail, Traderas vinnarmail gäller. Vi packar allt med omsorg och vårt ansvar slutar när vi har lämnat leveransen/paketet hos frakt leverantören. Har du frågor så är du välkommen att skicka oss ett meddelande. Lycka till med budgivningen!

Ångerrätt & Reklamation
Som kund omfattas du av lagen om Distansavtal & avtal, vilket innebär 14 dagars ånger- & reklamationsrätt från du mottagit varan. Vid nyttjande av ångerrätt/reklamation måste kunden meddela oss. Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick.

Ångerfristen börjar löpa från den dag kunden har mottagit varan. Vid nyttjande av Ångerrätt står kund för returkostnad & ansvarar för att varan returneras komplett & i samma skick som när den sändes från oss. Tänk därför på att packa varan väl.

Objektnr 632394466

Visningar 217

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 10:52

NY! Kaftan Goa [Cofur Danmark]

Slutpris

|

449 kr

Auktionen är avslutad

Annika*1 vann auktionen

E.Trade

Matfors, Sverige

4.9

Företag

Toppsäljare

294 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?