Beskrivning

Ny Multifunktionel cykeldator.
MÅNGA ANVÄNDbara FUNKTIONER - den är perfekt för alla som älskar att cykla. Den har 13 olika funktioner som den analyserar och visar regelbundet.
UNIVERSAL - passar många typer av cyklar, så den kan användas för olika modeller av cyklar: berg, racing, cross, city, BMX, barn, landsväg, vandring, tandem och andra. Ett korrekt designat monteringssystem är universellt, så du kan anpassa det till din typ av cykel.
LÄTT MONTERING OCH DEMONTERING - mätaren kan monteras på styret eller skaftet på en cykel. Hastighetsmätarsensorn är monterad på ekern så att den kan ge cyklisten all nödvändig information om rutt och hastighet.
LCD-DISPLAY - räknare med LCD-display - gör att du kan läsa av mätningen även på avstånd. Enheten kännetecknas av en bra mätupplösning och snabb respons.
SPECIFIKATION - svart färg; display: LCD; vattentät: ja, IPX4; material: ABS; strömförsörjning: batteri; mätartyp: trådbunden; minsta hjulstorlek 14 '; maximal hjulstorlek 29 '; mått: 5x4,5cm; vikt: 21g; vikt i förpackningen: 64g.
SPECIFIKATION

svart färg
display: LCD
vattentät: ja, IPX4
material: ABS
strömförsörjning: batteri
mätartyp: trådbunden
minsta hjulstorlek 14'
maximal hjulstorlek 29'
mått: 5x4,5cm
vikt: 21g
vikt i förpackningen: 64g

Objektnr 631053717

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 07:37

Cykeldator

Slutpris

|

99 kr

Auktionen är avslutad

Superörn vann auktionen

boreprod

Skärblacka, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

479 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?