Beskrivning

Begagnad barn/ungdomscykel Biltema 24 inch/33 cm Yosemite X-Dirt säljes

(Endast avhämtning i Göteborg.)

Sonen har växt ur sin cykel, som vi köpte till honom på Biltema för kanske 5 år sedan. Han använde den bara måttligt, och nu är den för liten. Det är dags för den att glädja en ny ägare.

Märket/modellen är Yosemite X-Dirt. Storleken är “24 inch/33 cm”. Den har fotbroms. Såsom den står uppställd på den första bilden är det ca 79 cm mellan marken och sadels ovandel. Den är ca 159 cm från framhjulets framspets till bakhjulets bakspets. Styret är ca 62 cm brett.

Denna cykel fungerar fint. Hand- och fotbromsen fungerar, likaså växlarna och fotstödet. Kedjan är i fint skick. Manualen finns kvar och ingår förstås i köpet (men är, liksom Biltemas cykel-manualer brukar vara, skriven för att passa typ 10 olika modeller samtidigt, och därmed tämligen generell och generisk). Cykeln har stått i varmgarage under tiden den inte använts.

Samtidigt är den ju är begagnad och i bruks-skick. Lyckligtvis är defekterna rätt små och kosmetiska. Man kan till exempel konstatera att gummi-handtagens kortsidor har lossnat och ramlat av, och handtagen ser rätt medfarna ut överlag. Här och var kan man hitta någon liten repa i färgen/metallen. Mönsterdjupet är djupare i framdäcket än i bakdäcket – det är ju kul att sladda med fotbromsen.

Jag rengjorde den med ett gäng baby-servetter, men den skulle förmodligen tjäna på en mer ingående rengöring.

Endast för avhämtning i Göteborg.

Objektnr 631597762

Visningar 397

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 16:12

Begagnad barn/ungdomscykel Biltema 24 inch/33 cm Yosemite X-Dirt säljes, avhämtn

Slutpris

|

150 kr

Auktionen är avslutad

Jossan2 vann auktionen

rhenriknilsson

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

290 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?