Beskrivning

Ozongenerator - 5000 mg/h - 65 W

Ozongeneratorn AIRCLEAN 5G-WL från ulsonix hjälper till att effektivt neutralisera stark lukt i rummet. Otrevlig lukt på grund av översvämningar eller bränder kan också motverkas med ozongeneratorn AIRCLEAN 5G-WL. Ozonapparater kan användas vid sanering av rum och byggnader samt vid luftsanering i olika rum. De används främst i bilverkstäder, i hotellbranschen, i avfalls- och sanitetsrum, men kan också användas mot cigarett- eller djurlukt i fordon eller båtar.

  • Ozonproduktion: 5000 mg/h
  • Effekt: 65 W
  • Timer upp till 120 min
  • Hölje: pulverlackerat aluminium
  • Filter: Rostfritt stål

Ozongeneratorn har en ozoneffekt på 5000 mg per timme och kan därför ta bort dålig lukt snabbt och effektivt. Med hjälp av fläkten fördelas ozonet jämnt i rummet. Även skadliga mögelsporer kan tas bort från luften, vilket är ett stort plus för allergiker och är dessutom hälsofrämjande.

Ozonapparaten har tre olika lägen. I Hold-läge arbetar enheten kontinuerligt, där kontinuerlig drift inte får överstiga 12 timmar. Fläkten och ozonplattorna är då i drift och en kontrollampa lyser. Om timern är inställd aktiveras enheten enligt den valda tiden. Du kan välja en tidsinställning på upp till 120 minuter för luftrening. När den inställda tiden har gått ut stängs enheten av. I Off-läge är alla funktioner ur drift.

Varan är ny och aldrig använd. Skickas i original emballage med instruktionsbok.
Strömkabel medföljer ej.

Betalning via Tradera. Skickas spårbart med DHL eller Schenker. Varan säljs i befintligt skick.

Objektnr 632334153

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 20:23

Ozongenerator - 5000 mg/h - 65 W

Slutpris

|

500 kr

Auktionen är avslutad

josv_abc vann auktionen

Mainframe

Gärsnäs, Sverige

Verifierad

233 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?