Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna billyftshydraulikpump är en högkvalitativ enhet som används av många OEM-tillverkare, såsom Rotary och Bend Pack, som kan hjälpa dig att enkelt lyfta din bil för reparationer, en bra hjälpreda i ditt arbete.

Produktkvaliteten är pålitlig, lätt att använda, lång livslängd.

- lätt att använda

-pålitlig kvalitet

-Snabbstart

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- enkelverkande kraftenhet,
Denna enkelverkande hydrauliska kraftenhet har en 220V AC-motor (effekt: 2,2kw) och en 10 liters metalltank; den maximala inställningen för utlösningstryck är 2950 PSI. Märkhastighet: 2850 r/min.

- Bekväm design,
Denna hydrauliska elektriska pump levereras färdigmonterad. Den är designad med en bekväm startknapp och kontrollhandtag med extra kopplingar. Hela kraftenheten är bekväm för ledningar och lätt att använda.

- snabb start och boost,
Med en kraftfull elmotor kan denna billyftshydraulikpump starta snabbt och ge snabb oljeproduktion. Dessutom kan den ge en stark kraft, som kan lyfta bilen på kort tid.

-varaktig,
Du kan lita på kvaliteten på denna elektrohydrauliska pump eftersom den är gjord av specialbehandlad solid metall och förstärkt genomgående. Den kommer också med en kraftfull motor som du kan använda hur du vill.

-enkel installation,
Denna billyftskraftenhet levereras förmonterad och kan installeras horisontellt eller vertikalt. Produkten levereras med bruksanvisning så att du enkelt kan installera och använda hydraulpumpen.

-Brett utbud av applikationer,
Hydraulpumpen har använts i stor utsträckning som kraftenheten för hydrauliska system som bilhissar, används för att lyfta underhållsbilar och kan även användas för saxliftar, arbetsplattformar, rullstolslyftar, etc.

Produktspecifikationer:

Spänning: 208-240V AC
Effekt: 2,2 kW
Bildhastighet: 60 Hz
Motor: 3 hk
Hamn: SAE6
Tankmaterial: stål
Utlösningstryck: 2950 PSI
Pumptryck: justerbart
Pumpvolym: 2,1 CC/Rev
Installation: Universal
Tankstorlek: 10 liter (2,64 gallons)
Motorhastighet: 2850 RPM
Pump märkt flöde: =4,5 (L/min)
Pumptyp: Hydraulisk
Deplacement: 0,129 kubiktum
Luftintag: 14mm 18 SAE
Utloppsport: 14mm 18 SAE
Mått: 28,5" L x 8" B x 10" H / 724 x 203 x 254 mm

Paket innehåll:

1 uppsättning hydraulisk kraftaggregat för billyft

Funktioner och detaljer:

-Produktdetaljer: Denna hydraulpump är designad med en 220V motor (effekt: 2,2kw) och en 10-liters tank. Maximalt utlösningstryck är 2950 PSI; det är en enkelverkande pump för uppstart och gravitation.

-Lätt att använda: Denna hydrauliska kraftenhet kommer helt förmonterad. Kabeldragningen är enkel och levereras med bruksanvisning. Ytterligare kontakter tillhandahålls för utbyte.

- Pålitlig kvalitet: Tanken är gjord av stark metall, hållbar för långvarig användning. Som en kraftenhet är detta den perfekta ersättningspumpen för fjärrstyrda hydraulsystem. Säkerhetsventil säkerställer säkrare drift.

-Snabbstart: Med sin kraftfulla motor startar den hydrauliska elpumpen snabbt och levererar olja snabbt, den kan ge stark kraft till billyften och kan genomföra lyftet på kort tid.

-Bred applikation: Denna kraftenhet används ofta i bilhissar, små och medelstora lyftplattformar. Den är kompatibel med många tippvagnar och flyttbilar och är en direkt ersättning för hydraulsystem.

Objektnr 632868632

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 15:17

2950PSI enfas billyftshydraulikpump med 10L tank,bekväm design,Snabb start/lyft

Pris

3 459 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

319 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?