Beskrivning

Nackstöd / sovstöd till bilen * justerbar ventilerande läder * Sidostöd
Ny i förpackning.

Mer info, bilder och omdömen:
https://www.amazon.fr/dp/B0C23T541H/?th=1

Universell bilstol med rund hållare:
Denna nackstödskudde är endast lämplig för bilsäten med stänger, stängerna varierar från 5 cm till 20 cm. Detta bilnackstöd ger ditt barn och din familj en bra sovposition i bilen. Oroa dig inte för att slå huvudet mot ett bilfönster.

Säker och hållbar:
Detta bilnackstöd är tillverkat av robust och säkert ABS-material. Sätesöverdraget är tillverkat av högkvalitativt läder som andas och är lätt att rengöra. Kuddarna är fyllda med tjockt mjukt minnesskum på båda sidor för att bekvämt stödja nacke och huvud. Dessutom är den utrustad med två slitsar och krokar som är lämpliga för att hänga påsar och placera aromaterapi eller aktivt kol, vilket är mycket praktiskt.

Unik komfort:
Detta bilnackstöd för barn stöder 180° rotation och är lämplig för barn och vuxna i olika storlekar. När du inte använder den, lyft bara upp nackstödskudden för att spara utrymme. Njut av semesterresor och sova bekvämt i bilen. Bilbarnstolen stöder också vänster och höger anpassning till huvudets bredd. Den ligger inte vid sidan av selen och håller nacken i ett bekvämare läge.

Enkel installation:
Den U-formade bilnackkudden kan enkelt monteras och demonteras utan verktyg. Du kan installera den med dina barn på några minuter och det kommer att bli en rolig hobbyaktivitet för familjen. Se till att du kan installera den i din bil innan du köper.

Objektnr 631761090

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 21:28

NY Nackstöd / sovstöd till bilen * justerbar ventilerande läder * Sidostöd

Pris

129 kr

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

114 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?