Beskrivning

Det här är inte ett mirakelmedel som renoverar växellådan, det finns inte!

Däremot är det ett sätt att förlänga livet på en sliten automatlåda som vissar tecken på slitage och läckage.

Den förbättrar greppet i slirande lamellpaket och band, höjer oljtrycket och minskar innre och yttre läckage.

Det finns vad vi vet ingen lika "kraftfull" tillsats på marknaden.

Det är i många fall fullt möjligt att få en slirande växel att greppa igen OM denna tillsats används så fort problemet uppkommit!

Har du en gammal (10 år eller äldre) men fullt fungerande automatlåda rekommenderar vi istället Lucas Transmission Fluid Conditioner för att förlänga livet på den, se våra andra annonser eller kontakta oss om ni undrar något.

Lucas Transmission Fix är ett högkvalitativt additiv som tillsätts till befintlig automatlådeolja. Produkten innehåller inte lösningsmedel eller andra ämnen som kan skada en automatisk växellåda.

Lucas Transmission Fix är en termiskt stabil problemlösare för automatlådor som slirar, växlar ojämnt, trögt eller har svårt att behålla växlarna i rätt läge. Additivet eliminerar också helt de flesta läckage som beror på slitna packningar. Dessutom sänks temperaturen i växellådan och hårt belastade automatlådor får en minskad tendens att skumma vilket kan vara orsaken till slirande växellådor.

Fyll på Transmission Fix efter varmkörning och redan efter 1 km märker du skillnad. Normalt räcker en flaska för att bli av med problemet men i mycket slitna automatlådor kan en extra flaska behöva tillsättas. Till mindre bilar kan en halv flaska Transmission Fix vara tillräckligt.

Perfekt att ha med i bilen som en liten försäkring om automatlådan skulle börja slira, läcka eller krångla på andra vis.

Flaskan innehåller 710 ml.

Objektnr 294882893

Visningar 14 977

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lucas Transmission Fix Automatlåda Oljetillsats mot slir & läckage ATF additiv

Pris

324 kr

OA-5599

Ljusdal, Sverige

5.0

OA-5599

Företag

Toppsäljare

2 279 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?