Beskrivning

LED-rampfäste till Pro/Pro+/Ultimate är en specialdesignad monteringslösning som är utvecklad för att passa perfekt med CADs Pro, Pro+ och Ultimate-serier av LED-ramper. Denna monteringslösning är skapad för att erbjuda enkel och säker fastsättning av din LED-ramp på olika fordon och ytor.

Med detta fäste kan du säkert montera din LED-ramp på din bil, lastbil, ATV eller annat fordon, och du kan vara säker på att den kommer att sitta stabilt och säkert. Fästet är konstruerat med precision för att säkerställa en smidig och problemfri installation, samtidigt som det ger möjlighet till justeringar för att finjustera rampens position och riktning enligt dina önskemål.

LED-rampfäste till Pro/Pro+/Ultimate är tillverkat av högkvalitativa material som är konstruerade för att vara hållbara och tåla olika väderförhållanden och terräng. Detta fäste är en oumbärlig följeslagare för att maximera prestanda och funktionalitet hos din CAD LED-ramp från Pro, Pro+ och Ultimate-serierna. Med detta monteringsfäste kan du tryggt och enkelt dra nytta av din LED-ramper fulla potential och skapa enastående belysning för alla dina äventyr och körbehov.

Objektnr 632563488

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 08:39

LED-rampsfäste - Pro/Pro+/Ultimate

Pris

399 kr

Slutar om

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?