Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Manegen Med Glenn Killing / Glenn Killing På Grand (2-Disc)

Box med två komiska liveföreställningar med Killing-gänget.

Begagnad DVD i bra skick.

LIVE FRÅN BERNS SALONGER
A true story. Restaurang Tahoe 1973. En förväntansfull publik är samlad. Upp på scenen kliver kvällens MC, Randy Stewart. Han är klädd i frack och är mycket upprymd. Ladies and Gentlemen, welcome to the The Sahara Tahoe and please welcome, Black Moses, Mr. Percy Nilegaard ! Publiken reser sig upp och jublar. Orkesterledaren Onzie Horne sätter igång bandet, The Movement. Kvällens sångfåglar från Hot Buttered Soul Ltd. börjar nynna. Upp på scenen kliver så äntligen Black Moses, iförd solglasögon, blå tightsoch en kappa av kätting. Han går fram till mikrofonen och börjar sjunga, theme from Shaft...

LIVE FRÅN GRAND HOTEL
Egentligen är vi friare idag än någonsin tidigare. Vi skulle kunna ställa oss i en hangar i Hammarbyhamnen och, som så många i vår generation, fortsätta låtsas slå underifrån. Anledningen att vi är på Grand är att vi tycker att det faktiskt verkar oerhört tilltalande att hänga i Grand Hotel's vinterträdgård - äta mat, dricka sprit och se vår show. Krogshowen är en gammal traditionell underhållningsform som vi älskar - vi tar oss an den för att vi hoppas kunna förvalta den och kanske, kanske göra någon nytta av den...

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 590935395

Visningar 165

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DVD - I Manegen Med Glenn Killing - Glenn Killing På Grand (2-Disc) (Beg)

Pris

99 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 310 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?