Beskrivning

NY & INPLASTAD
FRI FRAKT INOM SVERIGE

Frakt EU 36 kr.

UTGÅTT


HANDLING:
År 1819 kommer den karismatiske magnetisören Meisner till en frusen stad i norra Sverige. Han påstår att han med hjälp av sina mystiska krafter kan ge doktor Selanders vackra men blinda dotter Maria synen tillbaka. Selanders unga kollega Steiner är dock övertygad om att Meisner är en bedragare. Då Meisner lyckas med miraklet att bota Maria vinner han hela stadens respekt och Marias hand. Ändå fortsätter Steiner att försöka komma den mystiske magnetisörens hemlighet på spåret?

MAGNETISÖRENS FEMTE VINTER bygger på flerfaldigt prisbelönade Per Olov Enquists succéroman från 1964. Manuset skrevs av regissören Morten Henriksen med assistans av Jonas Cornell och författaren själv, som varit flitig som manusförfattare till oförglömliga verk som "Pelle Erövraren" (1987), "Il capitano" (1991), "Hamsun" (1996) och senast "I lodjurets timma" (2013). För "Hamsun" belönades han med en Guldbagge. Rolf Lassgård glänser i rollistan tillsammans med namn som Ole Lemmeke, Johanna Sällström, Björn Granath, Stina Ekblad, Erland Josephsen, Eva Röse och Börje Ahlstedt.

Regler för köpare::
- För privatpersoner gäller Konsumentköplagen samt Distansavtalslagen, för företag - Köplagen.
- Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt.
- Hos mig har du 14 dagars ångerrätt. Du som köpare står för kostnad av returfrakten. Det är bara att höra av dig via mejl för att nyttja din ångerrätt.

Objektnr 502836411

Visningar 766

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Magnetisörens Femte Vinter (DVD) 1999 - ROLF LASSGÅRD (NY!!) UTGÅTT

Pris

499 kr

dvdlimited-se

BERGBY, Sverige

5.0

dvdlimited-se

Företag

Toppsäljare

4 230 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?