Beskrivning

Två filmer på samma DVD-skiva!

Box med båda Madicken-filmerna.

I det stora, vita huset nere vid ån, där bor Madicken. Där bor också mamma och pappa och lillasyster Elisabet. Och så Alva förstås. Madicken heter egentligen Margareta men när hon var liten kallade hon sig själv Madicken. Och fastän hon nu är stor, heter hon fortfarande så. Det är bara när hon har ställt till någonting och behöver förmanas, som hon kallas Margareta. Ganska ofta kallas hon Margareta. Elisabet får heta Lisabet och behöver sällan förmaningar.
Abbe Nilsson bor i huset bredvid och för honom bultar Madickens stora, lilla hjärta. Hon vill ge honom allt i världen. Han hittar på mycket galenskaper som t.ex. den gången han lurade Madicken till brygghuset där det spökade.

Följ med till Junibacken och Madickens alla bus i två underbara filmberättelser. Kanske du också utropar ?Du är inte klok Madicken? efteråt.

Format
DVD Region 2

Ursprungsland
Sverige

Artikelnr.
55376

Speltid
175 min

Färg/svartvit
Färg

TV-system
PAL

Releasedatum
2006-06-07

Distributör
SF

EAN-kod
7391772395863

Antal skivor
2

Kartong
Digipack

Omslagsspråk
Svenska

Info uppdaterad
2019-03-15 08:08

.................................................................................................................................................................

BETALNINGSINFORMATION:

Betalning Inom 5 bankdagar med Swish, PayPal eller till konto i Swedbank. Betalningsanvisning finns i traderas automatiska vinnarmail.

FRAKTINFORMATION:

Skickas med Postnord brev - ej spårbart. Jag ansvarar inte för postens hantering. Önskas spårbar försändelse så kostar det 51:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Samfrakt går utmärkt att ordna om du vinner flera auktioner

Objektnr 623438655

Visningar 111

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Madicken Box - Junibacken & Du e inte klok (2XDVD) Astrid Lindgren

Pris

99 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 683 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?