Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Multifunktionslina i rostfritt stål, 1000 fot, polerad finish, utomhus.

Som en högkvalitativ produkt med 1 x 19 konstruktion, har den en konstruktion av rostfritt stål och en lastkapacitet på 2100 lb. Används ofta i utomhus- och inomhusaktiviteter, såsom klädstreck, kabelräcke för trappor, trädgårdsstängsel, båtbygge, etc.

- utmärkt spänning

- säker att använda

-T316 rostfritt stål

- Pålitlig struktur

Huvuddrag:

- stark spänning,
Med en brotthållfasthet på 2100 lbs är denna stållina designad för att ge högre spänning för längre livslängd.

- perfekt finish,
Längd: 1000 fot. Ytan på stållinan är mycket polerad, vilket effektivt förhindrar att dina händer och föremål skadas och skadas.

- galvaniserat stålmaterial,
Tillverkad av galvaniserat T316 rostfritt stålmaterial, som är både slitstarkt och rostbeständigt för utmärkt hållbarhet.

-1x19 konstruktion,
En uppsättning av 19 ståltrådar är spiralformade runt en tvinnad kärna, vilket ger ökad styrka utan rädsla för att hänga.

- enastående prestation,
Jämfört med andra stållinor är denna stållina hårdare vriden och mindre benägen att hänga ner på grund av dess täta struktur.

-används i stor utsträckning,
Perfekt för en mängd olika användningsområden som hängande ljusslingor, klädstreck, trädgårdsstängsel, räcke gör det själv, trappledningsräcken och mer.

Produktspecifikationer:

Material: 316 rostfritt stål

Kabeldiameter: 1/8"/3,2 mm

Struktur: 1x19

Längd: 1000' / 300m

Brottstyrka: 2100 lbs

Paket innehåll:

1 x 300m T316 stållina i rostfritt stål

Funktioner och detaljer:

-Utmärkt spänning: Diameter: 1/8 tum. Denna stållina har en brotthållfasthet på 2100 lbs. Det möjliggör en mängd olika hängande, buntande och gör-det-själv-aktiviteter.

- Säker att använda: Den rostfria stållinan har en slät yta, högpolerad och inga grader, vilket skyddar dina händer från skador och skador. Den kan skäras i valfri storlek efter dina behov.

-T316 rostfritt stål: Denna stållina är gjord av höghållfast T316 rostfritt stålmaterial, som är både slitstarkt och rostbeständigt, inga korrosionsbekymmer, vilket säkerställer utmärkt hållbarhet och lång livslängd.

- Pålitlig konstruktion: Med 1x19-konstruktion, 1 uppsättning med 19 trådar flätade samman för att bilda en kabel, har stålkabeln en tillräckligt stark kärna för att säkerställa en lång livslängd.

-Mångsidigt stålrep: Perfekt för inomhus- och utomhusbruk. Detta är en multifunktionslina som kan tillgodose dina dagliga behov, såsom trädgårdsstängsel, stödplantor, trappräcken, ljusslingor, klädstreck och mer.

Objektnr 606954745

Visningar 620

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

300m X 3,2mm stållina i rostfritt stål, 2100 lbs brotthållfasthet, polerad yta

Pris

2 629 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

176 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?