Beskrivning

Silver Örhängen med stenar.

Jaspis lyfter fram din naturliga skönhet genom att stärka vitalitet och livskraft. Tillförsikt till vår egen väg genom livet och till universums skapande kraft ger skönhet och styrka. Jaspis stödjer oss genom livets naturliga processer såsom graviditet, födelse, pubertet och åldrande. Det indianska ordet för röd jaspis betyder ”regnbringare” och den användes i ceremonier för att be om regn. Röd jaspis har också traditionellt använts i slagrutor.

Grön kalcit sägs stärka självkänslan men även dragningskraften för det man önskar sig ska manifesteras. De lär stärka kontakten med naturen och hjärtchakrat som i sin tur kan bringa känslomässig balans samt öppna upp för överflöd och framgång.

Zoisit med rubin sägs öka medial förmåga och är ett hjälpmedel i andlig ledarskapskommunikation. När den placeras på tredje ögat förstärker den andligheten och aktiverar kroppens energifält. Den lär hjälpa dig behålla din individualitet och samtidigt vara en del av världen runtom dig.

Bilderna är en del av beskrivning, finns det någon skada kommer det att finnas en tydlig bild på det. Så kika igenom alla :) Hör av dig om du har några frågor.

Skulle det vara något problem med varan när den kommer fram, hör av dig så löser vi det på bästa sätt :)

Samfraktar alla annonser.

Lycka till med budandet! <3

Objektsnr 631134658

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 21:05

Sten Örhängen, silver. Jaspis, Kalcit, Zoisit Sten. Ädelsten Silverörhängen. 925

Slutpris

|

55 kr

Auktionen är avslutad

Paowla vann auktionen

Simson.00

Göteborg, Sverige

5.0

Simson.00

Verifierad

Toppsäljare

4 076 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?