Beskrivning

Helt nytt direkt från fabriken!
Vacker lång klänning från Europeiska brand Bicotone i spansk stil med djupa tyllärmar. Överdelen kompletteras av tunna band. Underdelen är utsvängd, skiktad och sydd med massor av tyg. Ett satinbälte är fäst
vid skapelsen. Klänningen knäpps med en täckt dragkedja och har ett foder.

Denna fantastiska rosa klänning är ett perfekt val för alla speciella tillfällen. Klänningen har en axelbandslös design med ett passande livstycke och en flytande kjol som sträcker sig ner till golvet. Kjolen är prydd med ett brett skärp som ger en touch av elegans till helhetslooken. Klänningen är gjord av ett lyxigt, flytande tyg som accentuerar bärarens figur och skapar en graciös siluett. Den rosa färgen på klänningen är både levande och smickrande, vilket gör den till ett utmärkt val för ett bröllop, bal eller någon annan formell händelse.

Vi erbjuder brands från EU, kläder som tillverkats i Europa, vilket betyder - absolut kvalitet och perfektion i detaljer.

Klänningen är tillverkat och sydd i Polen.

Du kan alltid välja och köpa en klänning på vår hemsida MODEFLICKA. Men för köpare på Tradera erbjuder vi en fantastisk rabatt och säljer den mycket billigare än på vår hemsida. Du kan också få fri frakt.
Vi behandlar din beställning inom 1-3 arbetsdagar och sedan levereras den till dig inom 4-7 arbetsdagar.

Objektnr 632527336

Visningar 95

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 15:14

Fantastisk balklänning från EU brand Bicotone, storlek 40

Pris

789 kr
Annonsen är avslutad

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?