Beskrivning

Upptäck elegansen och funktionaliteten i vår premium sedelklämmare och korthållare – den ultimata kombinationen för den moderna individen. Vår sedelklämmare, tillverkad av högkvalitativt läder, erbjuder en sofistikerad och säker plats för både dina kort och sedlar. Dess smidiga design gör att den enkelt passar i fickan, samtidigt som den håller dina värdesaker organiserade och lättillgängliga.

Komplementera detta med vår robusta metallkorthållare, som inte bara skyddar dina kort mot skador och obehörig skanning, men också visar dem på ett elegant sätt. Med utrymme för kort på båda sidor är den en perfekt partner till sedelklämmaren, vilket ger en helhetslösning för din dagliga förvaring.

Båda tillbehören är omsorgsfullt designade för att vara minimalistiska och lätta, vilket gör dem till ett perfekt val för den stilmedvetna som värdesätter bekvämlighet och säkerhet. Låt vår sedelklämmare och korthållare bli en diskret, men oumbärlig del av din vardag.

Erbjuder samfrakt, har du gjort flera orders, invänta gärna ett mejl eller tradera meddelande med totalkostnad innan du betalar.

Lager i Sverige.
Alla beställningar skickas inom ett par dagar
Titta gärna in på mina andra deals

Objektnr 631347486

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 18:53

Både sedelklämmare och korthållare för endast 139 kr

Pris

109 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?