Beskrivning

Headset till hjälm vid användning av komradio.

Med det här headsetet kan du ha radion undanstoppad och du kan använda radion även då du rullar och behöver inte stanna för att ta upp radion och sända.

De två hörlurarna sätts fast inne i hjälmen. På den ena av hörlurarna sitter mikrofonen fast i en metallbåge som är böjbar för att micken ska hamna på rätt ställe framför munnen. Mikrofonen har ett skum runt för att minska effekten av vindbrus. Hörlurarna fästs med tejp från 3M och sen är det kardborrband mellan hörlur och tejp så du snabbt kan ta bort hörlurarna från hjälmen om så är nödvändigt. Tack vare kardborrbandet går det alltså att sätta i och ta ur upprepade gånger.

På delen du sätter i komradion sitter även knappen för att sända i komradion (PTT-knappen). Den sätts lämpligen fast i styret på vänstra sidan. Det kommer även med ett kardborrband för att fästa PTT-knappen. Kabeln med PTT-knappen är av typ som är ihoprullad så du har mer längd att ta om det behövs.

Om du har komradion sittande på motorcykeln kan du koppla isär delen du har i hjälmen från delen som sitter i komradion med en enkel snabbkoppling så du inte behöver ta bort radion bara för att du går av motorcykeln.

Passar bl a Baofeng UV-5R A, UV-5R Plus, UV-5R, UV-5RB, UV-5RE, UV-5RC, BF-888S, GT-3. Passar även ett stort antal andra radios med samma koppling men kan inte lista alla som finns. Kolla upp om den är kompatibel till just din radio eller skicka ett mail så kollar vi upp det.

2 Pin, 2,5 mm och 3,5 mm.

Längd kabel komradiodelen: 73 cm. (med PTT-knappens kabel utdragen över 130 cm)
Längd kabel hjälmdelen: 50 cm.
Längd kabel mellan hörlurar: 52 cm.

Färg: Svart.

Vikt: 85 gram.

Varan finns hemma i lager i Sverige och skickas normalt samma dag som betalning är mottagen. Köpare har normalt varan 1-2 dagar senare. Skickas väl emballerat.

Samfraktar enligt postens prislista.

Titta gärna på mina andra annonser och köp fler produkter samtidigt.

Objektnr 632535682

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 20:12

Headset till hjälm för komradios, Baofeng m fl

Utropspris

|0 Bud

459 kr

Auktionen avslutades utan bud

Vicipa

Stockholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

2 794 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?