Beskrivning

BRUSLETTO NATTEN

Rek butikspris: 2200 kr

Lev artikelnummer: BO10182

Brusletto & Co AS grundades 1896 av Rognald Brusletto. Idag producerar norska Brusletto & Co finare sport- och friluftsknivar som är funktionella verktyg oavsett om du ska på en vandring, jakt eller fiske. Stålet är av högsta kvalitet då det stansas ut och härdas till optimal hårdhet för att bladet ska vara skarpt länge. Brusletto använder levande material i form av olika träslag i sina knivskaft så som björk, olivträd, hassel mm.

Bruslettos high-end fällkniv andas premium på alla områden och är för dig som vill ha det bästa de kan erbjuda in en allround fällkniv.

Bruslettos kraftigaste och i särklass mest påkostade fällkniv har ett grövre blad än de allra flesta fällknivar i jämförbar storleken, vilket gör den mycket allround. Natten från Brusletto är en fällkniv i stilren design med sidoplattor av oljad masurbjörk som ger en tidlöst design. Knivbladet med skandinavisk form av borstad 12C27 Sandvik Steel med keramiska hjullager. Brusletto Natten låses i öppet läge med ett Liner-lock som gör den säker att använda och tumknappen gör det enkelt att öppna kniven.

På baksidan av kniven finns en fick-klämma och ett praktiskt hål för att fästa snöre, ring eller krok. Sidoplattorna är gjorda av oljad Masurbjörk. Rengör kniven efter användning så att den håller sig fin så länge som möjligt. Fällkniven passar alla från friluftsentusiasten till hemmafixaren eller den som bara behöver en vass och vacker vän

Specifikation:

  • Vikt: 150 g
  • Total längd: 21.0 cm
  • Knivlängd: 9.0 cm
  • Material skaft: oljad masurbjörk
  • Knivstål: Sandvik
  • Tjocklek knivblad: 3.0 mm


SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 617601828

Visningar 333

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BRUSLETTO NATTEN, fällkniv premium

Pris

1 790 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 440 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?