Beskrivning

MARJUKKA BÄRPLOCKARE PRO + MARJUKKA BÄRRENSARESUGEN

Rek butikspris: 400 + 400 kr = 800 kr

OM MARJUKKA BÄRPLOCKARE PRO

En lätt högpresterande bärplockare i lackad playwood med metallgaller från finska Marjukka.

Marjukka Pro bärplockare är en effektiv och ergonomisk bärplockare i trä, med trådgaller i metall och uppsamlingspåse i tyg. Ett praktiskt redskap som inte bara har rätt utseende och fiunktion. Sidor i 6 mm plywood och en överdel i 3 mm tjock plywood gör denna bärplockare lätt, och även är lätt, och betydligt lättare än tex Jonas of Swedens bärplockare i trä.

Extra bredd gör bärplockaren betydligt mer effektiv än de smalare volymmodellerna i plast, samtidigt som stålpinnarna ger en betydligt bättre flex och en längre livslängd. Detta är en bärplockare i högsta kvalitet tillverkad i lackad plywood som håller i många år om du tar hand om den. Marjukka bärplockare i trä är perfekt att ta med på bärplockarturen med vänner och familj. Du kan sedan njuta av belöningen i form av nyttiga bär att frysa in, äta färska eller laga sylt, paj ete med. Bärplockaren har en uppsamlingspåse i kraftigt polyester och fungerar lika bra till blåbär som lingon mm.

Specifikation:
  • Material: Lackad träfärgad plywood

  • Bredd: 23 centimeter

  • Höjd: 13,5 centimeter

  • Längd: 20 centimeter

  • Antal stålpinnar i gallret: 24 stycken

  • Vikt: 0,58 kg

  • Tillverkare: Marjukka, Finland



OM MARJUKKA BÄRRENSARE SUGEN

Bärrensare med sug kopplad till dammsugarmunstycket är kanske världens smartaste uppfinning.

Med denna sugrensaren rensar su supefffektivt och snabbt dina blåbär, lingon, vinbär mm. Rensaren är otroligt effektiv till framförallt blåbär och lingon, men fungerar även för andra bär. Med rätt inställt sug så vågar vi påstå att 95 % av renset tas upp av rensaren, vilket annars är mycket tidskrävande att lösa förhand med ett traditionellt galler som skakas. Bärrensare fungerar även på blöta bär, men allra bäst resultat fås givetvis med torra bär.

Så här fungerar den:

1. Montera den enkelt på en bordsskiva enligt bild med medföljanade skruvvred.

2. Välj ett passande munstycke som passar din dammsugare. Montera dammsugarens munstycke vid grenröret och ställ en hink eller stor bunke på golvet under rensaren.

3. Första gången: Justera/kaliibrera lämplig sugeffekt genom att testa med en liten mängd bär och se så att de kommer igenom. (Är suget för starkt hamnar de i dammsugaren). Kalibreringshål med justering finns vid dammsugarmunstyckets infästning i röret. Med rätt inställd sugnivå kommer 98 % skräpet, blast, barr etc filtreras, sugas upp och landa i dammsugaren, medan bären faller ner i hinken.

4. Sätt på dammsugaren och häl med hjälp av tex en skopa eller mugg ned bör i rensaren med jämn fart (lite i taget så att det inte fastnar).


Specifikation

  • Kopplas till dammsugarens munstycke

  • Innehåller två huvuden i olika storlekar för att passa till olika dammsugare

  • Monteras enkelt i en bordsskiva

  • Rengör även fuktiga bär snabbt.

  • Avfallet går rakt ner i dammsugarpåsen på dammsugaren.

  • Trattdiameter 18 cm

  • Rengöringsrör 60 cm

  • Material rör: plast

  • Material fästanordning: stål

  • Tillverkare: Marjukka, Finland

( blåbärsrensare kopplad till dammsugare , lingonrensare kopplad till bärrensare , bärrensare med sug , bärrensare dammsugare , koppla bärrensare till dammsugarmunstycket , bärrensar med sug , sugrensare blåbär , sugrensare lingon , sugrensare bär , fungerar bärrensare med sugslang , recension bärrensare , rensa bär med sugslang , bärrensare kopplade till dammsugaren , funngerar bärrensare kopplad till sugslang , bärplockare , bärplockare trä , bärplockare bäst i test , bärrensare bäst i test , rensare blåbär bäst i test , marjukka bärrensare )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599685170

Visningar 351

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MARJUKKA BÄRPLOCKARE PRO + MARJUKKA BÄRRENSARESUGEN

Pris

590 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 439 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?