Beskrivning

Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och överlevnad. Designen bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. Casström samarbetar bland annat med överlevnadsexperten Lars Fält och de har gjort flera signaturprodukter tillsammans. Casström är ett familjeägt företag i Lappland som startades av David Cassini Bäckström. En tredje generationens entreprenör som handlar med knivar, läder och horn.

CASSTRÖMS FIRESTEEL STABILISERAD MASUR

Material handtag: Stabilserad Masur (blå)

Art nr: 12219

Ett mycket fint eldstål med hög kvalitet från Casström. Ett mycket fint eldstål med handtag i stabiliserad masurbjörk med blått pigment. Stabiliseringen innebär att träet är mättat med akryl vilket gör det tåligt, underhållsfritt och dessutom vackert. Eldstålet är tillverkat i Österrike. Totallängden är 13 cm och diameter 9,5 mm, vilket är samma standardmått som tex Light my fire ARMY, och samma mått som svenska armén använder. En stretchbar rem med skrapstål medföljer. Håller upp till 12000 dragningar.

Specifikation:

  • Vikt: ca 50 gram
  • Längd: 13 cm
  • Tjocklek: 9,5 cm
  • Hålls samman med kraftig stretchcord
  • Material handtag: svartek
  • Tjockt firesteel och skarpstål som ger rejäla gnistor
  • Håller upp till 12000 dragningar.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599681718

Visningar 213

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

eldstål, CASSTRÖMS FIRESTEEL STABILISERAD MASUR (blå masur) 112209

Pris

290 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 450 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?