Beskrivning

BRIDGEDALE MOUNTAIN WOMENS alpinsocka

Rek butikspris: 300 kr

Storlekar: Dam S (35-37) M (38-40) L (41-43)

Färg: Plum/Berry 351

Bridgedale är specialisten och marknadsledaren i premiumsegmentet bland funktionella kvaliteststrumpor. De tillverkar tekniska sockor för alla uteaktiviteter och säljs i över 40 länder. För dig som vill ha de bästa för dina fötter! http://www.bridgedale.com/about-us

Dessa strumpor är speciellt utformade för skidåkning och snowboardåkning, men de är lika bra för annan användning i kalla förhållanden.

Strumpornas långa längd håller dina ben varma, så under de varmare vinterdagarna kan du bara bära dessa och lämna dina långa johns hemma. Den mjuka dämpningen på botten garanterar värme och tryckfördelning. Strumpan har stödjande struktur på fotens topp och fotled, detta håller strumpan på sin plats. På vaden är strumporna mer elastiska för att ge dig komfort. Det dubbla elastiska bandet håller strumporna på plats.

Specifikation:

  • Längd från hälens topp 33 cm

  • Storlekar: S 35-37, M 38-40, L 41-43

  • Material: 34% merinoull, 33% Endurofil / polypropen, 32% nylon / polyamid, 2% lycra / elastan


Tvättanvisningar: rekommenderas att tvätta inifrån och ut. Tvätta mörka föremål separat. 40 ° C ullcykel. Använd inte tygbalsam. Blek inte, stryk inte eller kemtvätt. Torktumlas på låg värme.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 619402918

Visningar 147

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BRIDGEDALE MOUNTAIN WOMENS, alpinstrumpor dam, alpinsockor dam

Pris

149 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 444 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?