Beskrivning

KOMPERDELL CARBON EXPEDITION VARIO 4, 120-145 cm

Rek butikspris: 2000 kr

(OBS! kolfiberöret på vissa av stavarna har en mattsvart yta som fått mycket små ytliga repor vid leverans då de låg lite för dåligt emballerade mot varandra i kartong. Där av det kraftigt reducerade priset på dessa 7 paren. På några av stavarna syns det knappt. Önskar du bild på paret innan leverans så hör av dig.)

KOMPERDELL är en av världsledarna inom stavtillverkning för hela bergets alla årstider. Sedan 1922 har 100 % av tillverkningen skett i fabriken i Mondsee i Österike . Mer än 50 % av alla Komperdells stavar är idag tillverkade i Carbon. Carbonstavar är framförallt lättare, styvare och rostar inte. Japansk Carbonfiber av hög kvalitet, i kombination med nya poduktionslinjer och hartser har resulterat i en marknadsledande position. Carbonstavarna har mycket hög brottstyrka och Komperdell lämnar 3 års fri repair-service på alla sina stavar.

Längd ihopfälld: 46 cm Justerbar längd utfälld: 120-145 cm

Vikt:210 gram per stav (utan truga)

Trugor som ingår:

Summer basket: 60 mm (se bild)

Winter basket: 85 mm (se bild)

Den perfekta allroundstaven för serösa bergsmänniskor som vill ha det bästa i en stav!

Bra mix av hållbarhet, vikt och packbarhet gör denna 3-delade stav till valet för många ambitiösa och seriösa guider! Tack vare sin justering är Expedition Vario 4 den perfekta kompromissen som fungerar suveränt bra till att tura med på vintern, men absolut lika bra till sommarens snöfria expedition eller vandring.

Handtag i foam för låg vikt och högst komfort med dubbelgrepp så att du kan greppa ned vid brant bestigning utan att justera ned staven. De övre rören är tillverkade 100 % carbon för maximal känsla i kombination med låg vikt och styvhet. Nedre röret i titanal är tåligt mot potentiella cuts från skidornas stålkanter etc. Vario-systemet med 360 grader självjusterande truga ger en bättre isättning och svarar bättre i alla snöförhållanden, samt sparar trugan från att gå sönder.

Som standard komme denna stav från leverantören med en liten alpintruga. Vi har valt att sälja den med 2olika trugor så att du kan använda den till all skidåkning, vandring och bergsbestigning under alla årstider och väderförhållanden.

Specifikation:

  • Antal sektioner: 4
  • Teknik : Approach 2.0 lock, Powerlock 3.0 mekanism
  • 2 olika trugset medföljer
  • Spets: Tungsten
  • Truga som kan bytas: Ja
  • Grepp: Expedition foam grepp, vaderad rem
  • Överdel: Titanal
  • mellandel: Carbon
  • lower part:Rocksleeeve
  • Seniorlängd: 120-145 cm
  • Läng ihopfälld: 46 cm
  • Vikt: 210 gram/ stav (utan truga)

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 599920415

Visningar 462

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

KOMPERDELL CARBON EXPEDITION VARIO 4 120-145 cm, telskopstavar skitouring

Pris

1 490 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 433 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?