Beskrivning

Det är en djungel med parfymer på marknaden och hur vet man vad man gillar? Hur löser man det? Jo, genom att prova sig fram:-) Men man vill ju inte lägga flera hundra kronor och så visar det sig bli helt fel, så lösningen finns här. Köp en travel size och testa och blev det helt fel, känner du säkert nån du kan ge den till

Säljer en 15ml travel spray lätt att ha med sig i väskan och spraya sig bakom öronen eller på sina handleder. Ett tips på vägen, gnugga ej in doften, då håller den sämre :-)

Upplev kraften i Sì, omfamna livets oändliga möjligheter i en oförglömlig sinnlig upplevelse med dess doft av chypre och ambra:
-
- Den omslutande signaturdoften av svartvinbärsnektar av naturligt ursprung.
- Den feminina symfonin av damascenerros och sammetslen eterisk olja från davana.
- Det sensuella spåret av överdoserad bourbonvaniljinfusion från Madagaskar, anskaffad genom ett hållbart initiativ som är utformat för att stödja lokalsamhällena.
- En touch av aromatiskt svart te med rökiga och örtiga accenter som lyfter vaniljsignaturen i Armani Sì eau de parfum intense.
-
Giorgio Armani strävar efter att respektera naturen genom att använda ansvarsfullt framtagna ingredienser som i denna nya sensuella doft av chypre och ambra.

Läs innan bud!

Synar allt så noga jag kan, alla mina auktioner säljes i befintligt skick enligt beskrivning och bilder, ingen återbetalning/öppet köp.

Reserverar jag mig för ev skönhetsfel,
Kommer från ett rök-, djurfritt hem.

Betalning sker via swish, helst samma dag men senast 3 dagar efter vunnen auktion, om ingen annan överenskommelse skett. Paket postas 3-5 dagar efter betalning.
Var god och kontrollera era kontaktuppgifter innan betalning!

Säljer flera objekt, kan samfrakta.

Ansvarar ej för postens slarv, därav spårbar frakt, men vill ni ha annat frakt-alternativ är det bara att säga till! Dock möter jag ej upp.
Maila för frågor!

Objektnr 633476154

Visningar 86

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 21:59

Giorgio Armani Sí Intense 15ml EdP

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?