Beskrivning

Jätte fina set. Luktar gott.

Ge din hud en smak av tropikerna med Body Shops Mango Body Butter. Denna lyxiga fuktgivare är en äkta fröjd för alla sinnen, med sin ljuvliga doft av saftig mango och dess krämiga, smöriga konsistens som smälter in i huden för att ge omedelbar åter fuktning och näring.

Med en bas av seismo, som är känt för sina intensiva fuktgivande egenskaper, och en blandning av naturliga oljor, inklusive kallpressad mangoextrakt, lämnar denna Body butter din hud silkeslen och smidig från första appliceringen. Den rika förmälan tränger djupt in i huden för att återställa dess naturliga elasticitet och lämna den strålande och återfuktad under hela dagen.

Oavsett om du använder den efter en dusch för att försegla in fukten eller som en del av din kvällsrutin för att ge din hud extra kärlek och näring, kommer Body Shops Mango Body Butter att bli en oumbärlig del av din skönhetsarsenal. Ge dig själv den tropiska behandlingen du förtjänar och låt din hud njuta av den saftiga, exotiska doften av mango varje dag.

Jag ska packa in med , papper, bubbelplast och kartong.

Också jag ska sam fraktar!
Kolla gärna mina andra auktion !

Objektnr 633941780

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 01:31

Body shop butter och shower gel

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Slutar om

Rahella88

Landskrona, Sverige

Rahella88

Verifierad

588 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?