Beskrivning

Jätte fina set. Luktar jätte gott.
Avokado body skrub 50 ml och
Body shower cream 60 ml.
För den ultimata hudvårdsupplevelsen med en touch av lyx, leta inte längre än Body Shop's avokado scrub och shower cream. Dessa två produkter är nyckeln till att ge din hud den kärlek och näring den förtjänar, samtidigt som de ger dig en upplyftande duschupplevelse.

Avokado scrub är en friskt doftande och lätt exfolierande behandling för din hud. Med små, finmalet avokadokärnor varsamt polerar den bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och smidig. Den är perfekt för att förbereda huden för efterföljande behandlingar och för att ge dig en strålande hudton.

För att fortsätta din hudvårdsritual är Body Shop's avokado shower cream ett måste. Denna rika och krämiga duschcreme är berikad med närande avokadoolja och sheasmör, vilket ger din hud en djup fuktgivande och mjukgörande effekt. Dess underbara doft av avokado ger dig en känsla av friskhet och lugn under din dusch.

Tillsammans är dessa två produkter oslagbara när det gäller att ge din hud den bästa vården och upplevelsen. Ge din hud den näring och kärlek den förtjänar med Body Shop's avokado scrub och shower cream, och låt din dusch bli en stund av ren njutning och återupplivning.

Jag ska packa upp i papper, bubbelplast och kartong.
Också jag ska sam frakta!
Kolla gärna mina andra auktion !

Objektnr 633941778

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 01:31

The body shop set

Utropspris

|0 Bud

49 kr

Slutar om

Rahella88

Landskrona, Sverige

Rahella88

Verifierad

588 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?