Beskrivning

Lancome hydra zen set. 24 timmar hydration.

Lancôme Hydra Zen-serien är din nyckel till lugn och återfuktad hud i en stressig värld. Med dess innovativa formuleringar och lugnande egenskaper är detta set en välsignelse för alla som letar efter en hudvårdsrutin som verkligen fungerar.

Börja din hudvårdsritual med Lancôme Hydra Zen Cleansing Milk. Denna milda rengöringsmjölk är berikad med mjukgörande ingredienser som lugnar och återfuktar huden samtidigt som den effektivt tar bort smuts, olja och makeup. Din hud kommer att kännas ren, fräsch och redo för nästa steg.

Fortsätt sedan med Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturizing Cream. Denna återfuktande kräm är en riktig räddare i nöden för hud som är stressad och uttorkad. Den är berikad med naturliga extrakt som hjälper till att stärka hudens naturliga försvar mot yttre påfrestningar och ger omedelbar återfuktning som varar hela dagen.

Avsluta din hudvårdsrutin med Lancôme Hydra Zen Soothing Recharging Night Cream. Denna lyxiga nattkräm är speciellt utformad för att återställa och förnya huden medan du sover. Den är berikad med lugnande ingredienser som hjälper till att minska rodnad och irritation och lämnar din hud känslig och återupplivad när du vaknar.

Med Lancôme Hydra Zen-serien får din hud den omsorg och näring den behöver för att se och må sitt bästa, varje dag. Ge dig själv den gåvan av lugn och återfuktning med detta fantastiska set och upplev skillnaden från första användningen.

Jag ska packa upp i papper, bubbelplast och kartong.
Också jag ska sam frakta!
Kolla gärna med mina andra auktion !

Objektnr 633936184

Visningar 15

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 22:30

Lancome Hydra zen set

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Slutar om

Rahella88

Landskrona, Sverige

Rahella88

Verifierad

588 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?