Beskrivning

Kiehl's Calendula Foaming Wash 75 ml. En rengöring med en cremig formula som aktiveras med vatten och förvandlas till ett cremigt och fylligt lödder som är helt tvålfritt vilket gör att den passar utmärkt till en känsligare hy.
Vegansk produkt.

Kiehl's Calendula Toner 75 ml.
Denna formula lugnar och fräschar upp huden och avlägsnar överflödig smuts. Formulan är berikad med blomextrakt och blomblad. Fukta en steril bomullstuss med ansiktsvatten och applicera på huden i de områden där det behövs. Undvik området kring ögonen.
Hållbar förpackning och 100% återvunnet material? (PCR).
Vegansk produkt.

Kiehl's Calendula Water Cream 7ml. Den lätta och fräscha serumberikade cremen med vattenaktig formula ger en fuktboost vid applicering, och huden känns lugnad samt mjukare och slätare. Över tid förbättras hudstrukturen synligt och den blir jämnare, smidigare och får mer lyster. Denna lugnande vattencreme innehåller hundratals mikroniserade blomblad från ringblomma (som även kallas calendula) och den högsta koncentrationen av ringblommeextrakt i våra Calendula-serier. Du som gillar ringblomma kan komplettera din rutin med denna formula som inte ska sköljas av. Appliceras efter din hudvårdsrutin med rengöring och ansiktsvatten. För alla hudtyper.

Objektnr 633177886

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 12:38

Khiels Calendula wash, toner och cream, travel size

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Slutar om

EwaSthlm

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

252 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?