Beskrivning

- Creme Solaire Jeunesse Haute Protection, 5 ml.
En återfuktande ansiktskräm med SPF 30 och fin, smältande konsistens som ger en matt finish som känns torr vid beröring. Den är vattenfast och svider inte om du får den i ögonen.
Den kombinerar två komplex som ger huden en ungdomlig och vacker framtoning. Och eftersom vi alltid strävar efter att skapa effektiva behandlingar som lämpar sig för alla, har krämen fått en sammansättning som harmonierar perfekt med alla olika hudtyper.

- Cryo-Flash Cream Mask 8 ml.
Denna effektiva ansiktsmask, inspirerad av kryoterapi och Clarins experter, återskapar fördelarna med kyla på huden för att förebygga och bekämpa ålderstecken. Formulan kombinerar kraftfulla aktiva ingredienser – MGA-molekyl utvunnen ur mentol och ekologiskt nattljusextrakt – för hud som känns lyft och fast med ungdomlig lyster. Den mjuka och fräscha blågröna krämkonsistensen glider över huden som is och ger en intensiv och omedelbart kylande effekt. Synbart effektiv från första applikationen.
LÄS MER
Hudtyp: Blandhy, Torr hy, Normal hy, Fet hy

- Body shaping cream, 8 ml.
Den här ikoniska, mycket effektiva kroppskrämen har en slankande, uppstramande och formande effekt för tredubbel verkan. Den bekämpar motståndskraftigt fett genom att sakta ner dess rörelse till fettcellerna för att begränsa lagringen av nytt fett. Den bidrar även till och skyndar på borttagningen av överflödigt fett. Arctic Ferment-extraktet som används i formeln har riktade egenskaper som motverkar fettlagring och som verkar tillsammans med flera andra kompletterande mekanismer. En ännu mer naturlig formel med 96 % naturliga ingredienser. VISA MINDRE
Hudtyp: Blandhy, Torr hy, Normal hy, Fet hy
Konsistens: Kräm
Användning: Varje dag, morgon och kväll.

- Total Cleansing Oil, 10 ml.
Den här oljan avlägsnar vattenfast och hållfast makeup. Dess sammansättning innehåller även Clarins [Gentle Complex] med extrakt av ekologisk gullgentiana och citronmeliss som har en lindrande och mjukgörande effekt på huden.
Lätt och mjuk konsistens som i kontakt med vatten förvandlas till en krämig lotion.

Objektnr 631513205

Visningar 168

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 16:19

Clarins 4 produkter mini. Helt nya. Oanvänt!!

Slutpris

|

64 kr

Auktionen är avslutad

Michaela333 vann auktionen

TextLiv

Enskede, Sverige

TextLiv

Verifierad

79 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?