Beskrivning

UTGÅNGEN TIN CAN / STEEL BOK / PLÅTLÅDA

Hela The Pacific serien fördelat på 6 blu-ray skivor

Liksom föregångaren Band Of Brothers följer nya serien ett antalamerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i enannan del av kriget, i Stilla havet. I tio avsnitt får vi följamarinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge(Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiskastrider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och framtill de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernasattack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag,bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert,Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The OldBreed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett partillfällen under seriens lopp.

TV-serie från 2009 producerad av Steven Spielberg och Tom Hanks.Uppföljaren till succén Band Of Brothers är ytterligare en påkostadserie om Andra Världskriget. The Pacific är en av de mest påkostadetv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollaroch är till stor del baserad på tre verkliga soldatersberättelser.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: Blu-ray Regioner B (B är Sverige/Europa)
Utgiven i / Omslag: Sverige
Extra material: se bild

Omslag och blu-ray (disc 2 har ett litet märke) i braskick.Original inga hemmabrända blu-ray. Köpfilmsutgåva. (kollainnan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (sevåra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser,kanske hittar du något mer

Objektnr 602775547

Visningar 436

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

The Pacific blu-ray box UTGÅNGEN TIN CAN utgåva 6 diskar

Pris

249 kr

TPLrec

MOTALA, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

14 570 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?