Beskrivning

Produktbeskrivning:

"Better Together" neonskyltar i fetstil 24" x 10" och 17" x 9" vitt och ljusstyrkajusteringar.

Denna "Better Together" LED-neonskylt är iögonfallande, dimbar och energieffektiv.

Tillverkade av hållbara silikonremsor och akrylpaneler, de är starka nog för långvarig användning. Därför används det ofta i bröllop, födelsedagar, fester, barer, kaféer etc.

- Justerbar ljusstyrka

-Tåligt silikonmaterial

-Lätt att installera och använda

- energi sparande

Huvuddrag:

-33 fot fjärrkontroll,
4 blinkande lägen och 10 nivåer av ljusstyrka kan enkelt justeras med fjärrkontrollen. Läge ± är för att styra blinkande eller statisk, upp- och nedknappar är utformade för att justera ljusstyrkan (10%-100%).

- Material av hög kvalitet,
"Better" 17"L x 9"B, "Together" 24"L x 10"W. LED-neonskylten har ett högkvalitativt silikonrör med en klar akrylbaksida. Allt detta gör den ljusare, säkrare och starkare än traditionella neonskyltar i glas.

- enkel hantering,
Varje neonskylt har 2 förborrade hål och en kedja för enkel upphängning. De kan hängas på väggen med kedjor eller kablar, skruvas fast i väggen eller bara läggas platt var som helst. Endast inomhusbruk.

- låg energiförbrukning,
Dessa LED neonskyltar använder ett avancerat elektrodsystem med låg energiförbrukning och en livslängd på över 100 000 timmar. Dessutom, på grund av lågspänningsdesignen, finns det inga problem med värmegenerering och läckage.

- Kompletta tillbehör,
För en bättre användarupplevelse tillhandahåller denna stora neonskylt kompletta tillbehör: en fjärrkontroll, 12V strömadapter, strömförsörjning, två kedjor och fyra bultar.

-Brett användningsområde,
Denna neonskylt är perfekt för personligt bruk eller som present. Det är också ett bra dekorationsverktyg för bröllop, fester, sovrumsväggar, barer, kaféer, fönster, butiker, lägenheter, sovsalar, restauranger och mer.

Produktspecifikationer:

Effekt: 32W

Inspänning: 100-240V

Utspänning: 12V

Material: silikon + akryl

Kontrollavstånd: 33ft/10m

Färgen är: vit

"Better" mått: 17" x 9" / 43,2 x 23 cm

"Together" Mått: 24" x 10" / 61 x 25,4 cm

Nettovikt: 3,53 lbs/1,6 kg

Paket innehåll:

1 x "Better Together" neonskylt

1 x fjärrkontroll

1 x 12V nätadapter

1 x nätsladd

2 x kedjor

2 x krokar

Funktioner och detaljer:

-4 blinkande lägen & justerbar ljusstyrka: Detta neonljus kan justeras med fjärrkontrollen, tryck på "MODE" och "SPEED" knapparna för att välja 4 ljuseffektlägen, långsamt blinkande, medium blinkande, snabbt blinkande och gradient blinkande. Ljusstyrkan kan även justeras från 10% till 100% efter dina olika behov. Fjärrkontrollavstånd: 33ft/10m.

- Slitstarkt silikonmaterial: Neonskylten är gjord av flexibla silikonremsor och högkvalitativa klara akrylskivor. De är starka och inte lätta att bryta. Jämfört med traditionella neonlampor i glas är det ljusare, säkrare och mer hållbart. Endast inomhusbruk.

-Lätt att installera och använda: Orden "Better"och "Together" är separata. Båda har 2 förborrade hål och hängande kedja. Fäst först flaggan på adaptern, fäst sedan kedjan i hålet. Du kan flytta dem till din idealiska plats, hänga eller montera dem på väggen eller placera dem på en plan yta. (Inkluderar skruvar och 12V adapter).

-Energibesparing: Denna led neonskylt använder det mest avancerade elektrodsystemet, låg energiförbrukning och en livslängd på mer än 100 000 timmar. Tack vare lågtrycksdesignen behöver du inte oroa dig för att bli varm eller läcka ut farliga ämnen. Det är en bra present till familj eller vänner.

-BRED APPLIKATION: "Better" 17"L x 9"W, "Together" 24"L x 10"W. Novelty neonskylt är ett utmärkt val för att dekorera sovrum, vardagsrum, badrum, kök och mer. Ljust men inte bländande, perfekt för fester, bröllop, kontor, barer, kaféer, fönster, sovsalar, restauranger etc.

Objektnr 632069356

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 16:29

"Better Together" dimbar neonljus för dekorativ belysning,låg energiförbrukning

Pris

1 429 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

166 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?