Beskrivning

Mått:

M 68(x) x 56(y) x 18(h) cm

Amiplay hundsäng Soffa ZipClean 4in1 Kent är en perfekt plats för din hund att vila på. Den universella formen och den eleganta designen gör att den ser vacker ut i en modern interiör och kommer att tilltala den stilmedvetna. Denna bädd kommer att vara en utmärkt viloplats, men om det placeras på rätt plats kommer det att bli en fristad för hunden, där han kommer att känna sig säker.

En ytterligare fördel är möjligheten att ordna fyra olika stilar, tack vare vilket dess utseende kommer att förändras på några sekunder. Tillverkad av mycket slitstarkt, vävt tyg med ett klassiskt rutmönster och syntetiskt läder, motståndskraftigt mot skador. Det här är material av högsta kvalitet som används vid tillverkning av möbler. Kudden är fylld med en stor mängd av en speciell, allergivänlig blandning av syntetiskt dun och skum, vilket säkerställer hög komfort och isolering från marken.

Överdraget kan tvättas i tvättmaskin eller för hand, vilket gör rengöring och uppfriskning av sängkläder mycket enkelt. Kudden är dubbelsidig. Å ena sidan är den gjord av ett behagligt vävt tyg och å andra sidan är det av ekologiskt läder som är lätt att hålla rent. Det är en perfekt lösning när du kommer tillbaka med din hund, t.ex. efter en promenad i regnet, eller för valpar som ibland blir okontrollerbart smutsiga.

De tjocka, mjuka sidorna på sängen är ett perfekt ställe för husdjur som letar efter en säker plats. När du väljer rätt sängstorlek bör du mäta hundens sovområde. Bädden bör tillåta hunden att vända sig och ligga i ett bekvämt läge.

Objektnr 632435061

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 18:17

Hundbädd beige rutig 4-i-1 Amiplay Kent storlek M

Pris

429 kr

Ammania

Upplands Väsby, Sverige

5.0

Företag

60 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?