Beskrivning

En svart hundsele från märket Feel Active i fint begagnat skick. Passar bröstomkrets 25-33cm. Väger 41gr.

Produktbeskrivning Feel Active: "Behöver din hund en sele som sitter som en smäck och som är bekväm att bära? Då är Feel Active Soft hudnsele något för er. Sele är tillverkad i lätt meshtyg som släpper igenom luft och gör att hunden inte blir för varm. Det mjuka meshtyget följer hundens muskler och kroppsform och den breda bröstpanelen gör att trycket fördelas jämnt ifall hunden skulle dra.

Soft selen har en enkel knäppning som gör att selen är enkel att ta av och på och selen är utrustad med 3M-reflexer för att din hund ska synas i mörkret. Feel Active Soft sele kan enkelt justeras runt bröstet för att passa din vovve exemplariskt.

Feel Active Soft Sele är deginad för mindre hundraser, om din hund är stark för sin storlek eller tenderar att dra i kopplet så rekommenderar vi dig att välja en annan selmodell. Exempelvis Feel Active Neoprene och Feel Active Outdoor som finns i små storlekar för de hundar som är lite livligare."

Skicka ett meddelande om du undrar över någonting!
----------
Välkommen till FernCircle. Nya varor varje dag!


Frakt
: Varan skickas i regel inom 2 arbetsdagar efter betalning. Packning sker omsorgsfullt i återvunna material. Samfrakt av flera köp sker om detta är möjligt.

Efter köpet
: Alla priser anges inklusive moms (6% moms på media, 25% moms på allt annat). Skulle du ha några frågor/funderingar kring köpet eller vara missnöjd med någonting, tveka inte att kontakta mig så försöker vi att lösa det tillsammans. Eftersom FernCircle är en Traderabutik, erbjuder jag 14 dagar öppet köp av varorna. Varorna ska dock vara i det skick du mottog dem, och returfrakten bekostas av köparen.

Objektnr 631947983

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 16:20

Hundsele från Feel Active Soft Sele (NY) / Strl XS / Svart

Såld för

55 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

FernCircle

Vega, Sverige

4.9

FernCircle

Företag

Toppsäljare

1 986 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?