Beskrivning

Klädpaket med främst överdelar, strl 122/128, tjej. Färgerna är bäst överensstämmande med verkligheten på översiktsbilden. Blixten tar bort en del färg på detaljbilderna. OBS! Läs detaljbeskrivningarna noggrant. En del plagg är inte "perfekta".
1) Långärmad cerise tröja H&M strl 128. Med ljusrosa ränder och blommigt tyg i halslinning och ärmslut. 95% bomull, 5% elastan. Inga hål men fållen nedtill har gått upp (men hänger kvar fortfarande, det syns inte att den gått upp). Går såklart att åtgärda för den händiga. Se denna tröja som en bonus. Jag såg inte detta innan jag fotade och i övrigt är tröjan fin. Inga fläckar. Onamnad.
2) Rosa långärmad tröja i tjockare kvalitet. Tre hjärtformade knappar i halsen. H&M strl 122/128. Hela och ren. Lite tvättpåverkad. Onamnad.
3) Vit tunn t-shirt med rundad nederkant Lindex strl 122/128. 100% ekologisk bomull. Hel och ren. Onamnad.
4) Söt ljusrosa t-shirt med kort-kort ärm. Blinghjärta i silver och lila på bröstet. Strl 128. Brun fläck under hjärtat som syns men inte outhärdligt (se bild). Även en mm-stor prick lite längre ner i samma färg. 100% bomull. Onamnad.
5) Grön t-shirt med svart tryck framtill. Storlek 130. 100% bomull. Bra begagnat skick. Hel och ren så när som på en brun svag fläck framtill nedtill på tröjan (ej iögonfallande) samt ytterligare en liten prick. Onamnad.
6) Svarta plyschtights utan storlekslapp. Bedöms som 122/128. Hela så när som på att en söm i ett benslut har gått upp. Också fynd efter fotografering. Se även detta plagg som en bonus. Inga fläckar. Ganska välanvända. Namnade med ditsydd lapp.

Från rök- och djurfritt hem. Vi är doftminimerade.

Spårbar frakt med Schenker (kan ta upp till en vecka, upp till 1 kg, handla gärna mer av mig!) 59 kr. Spårbar frakt upp till 1 kg med Postens Skicka Hem 69 kr. Önskas annat fraktalternativ; hör av dig!

Mitt ansvar för paket slutar då de är postade. Sedan är det fraktbolaget som tar vid. Har, hittills, peppar-peppar, dock aldrig blivit av med något paket i postgången!

Objektnr 631690299

Visningar 19

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 23:53

Klädpaket tjej 122/128 Lindex, H&M mm

Utropspris

|0 Bud

50 kr

Slutar om

Solias

Lindesberg, Sverige

5.0

Solias

Verifierad

Toppsäljare

704 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?