Beskrivning

Alla varor är nya och oanvända. Samfraktar till billigast möjliga kostnad.

Tillverkarens beskrivning:
2 stycken A5 (21 x 15 cm/8,27 x 5,91 tum) skissböcker med 60 sidor/30 ark, med tomma och ofodrade sidor. Skissboken är perfekt för att märka din fantasi och dokumentera dina idéer.
??Praktisk speldesign: Tack vare den robusta tvåradiga spolbindningsdesignen är ritplattan flexibel och ger 360 graders rotation för att maximera skiss-, rit- och skrivutrymmet.
PREMIUMKVALITET: Tomma ritpapper och inbunden kraft skydd är tillverkade av hållbara, välgjorda, giftfria, ofarliga och miljövänliga material. Normalpapper av hög kvalitet är starka och släta och är perfekta för alla ritningar och skisser.
Bred användning: Detta konstnärs-skissblock är lämpligt för teckning och skissning när som helst, var som helst. Skissblocket kan också användas som en anteckningsbok för att innehålla en dagbok, arbetsdokument, plötslig inspiration, studieanteckningar och en resedagbok.

Jag har oftast, men inte alltid, fler av samma vara. Kontakta mig via meddelande om ni vill köpa flera eller om ni undrar något om produkterna.
Ha en bra dag!
// Chris

Objektnr 632379464

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 5 jun 02:07

[Ny] Skissbok A5 2-pack skissblock ritblock med 60 sidor/30 ark sketchblock

Pris

99 kr

Chriskonto

Mjölby, Sverige

5.0

Chriskonto

Verifierad

Toppsäljare

317 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?