Beskrivning

Beskrivning

Super Nylon Doming Stämplar och Dapping Block Set

Detta Super Nylon Doming Punch and Block-set erbjuder ett fantastiskt tillskott till alla verkstäder och är perfekt att använda i kombination med andra formverktyg.

Tillverkad av stark och hållbar nylon, denna uppsättning med 8 doming-stämplar har; 6 mm, 9 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm, 20 mm, 24 mm och 28 mm diameter stansar och 1 kupolblock (90 mm x 50 mm x 27 mm) med motsvarande indrag som säkerställer tillförlitliga kupoler varje gång. Fördelen med att använda ett nylonset snarare än ett stålset är att det ger märkesfri formning, vilket minskar behovet av efterbehandling.

Detta set är lämpligt att använda med mjuka metaller som; guld, silver, koppar, mässing och aluminium. För extra bekvämlighet är den försedd med ett massivt trästativ (som mäter 172 mm x 130 mm x 25 mm), med varje dedikerat stanshål tydligt markerat så att du vet exakt var stansen kom ifrån.

Setet innehåller;

8 x nylonstansar - 6 mm, 9 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm, 20 mm, 24 mm och 28 mm

1 x Nylon doming block med 8 indrag

1 x Stativ i trä

Att använda; Placera ditt glödgade ämne över det största indraget för att starta, använd sedan det matchande stansslaget med god kraft med en nylonklubba Upprepa några gånger och flytta stansen runt ämnet i en cirkulär rörelse medan du går. Du måste glödga efter några slag och arbeta ner diametrarna tills du når önskad storlek. Vi rekommenderar att när du slår till placera blocket på en gummimatta för att dämpa vibrationerna.

Art:7622B

Objektnr 563765574

Visningar 690

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Super Nylon Doming Stämplar och Dapping Block Set 9D

Pris

575 kr

Verktygsexperten

Degerfors, Sverige

4.9

Företag

Toppsäljare

7 006 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?